top of page
logo.jpg
Search

“Baker´s Dazen”

God tirsdagskveld

I dag var det ei team chipper økt som sto på menyen. Ingen klarte dagens timecap, men et lag var veldig nærme og manglet kun 6 cal på siste runden med roing. Selv om det ikke var noen som klarte å fullføre hele, var det ingenting å si på innsatsen. Av og til er det slik at timecapen er veldig knapp, og det skal mye til for at vi klarer å fullføre innen denne tiden. Det betyr at vi har noe å jobbe mot, og å bli bedre!

Mye teknisk krevende øvelser i dag, og tunge vekter. Den som imponerte mest i dag var Magnus som valgte alpha skalering etter utfordring fra Morten. Magnus hadde veldig god teknikk gjennom hele økten. Han brukte heller litt lenger tid på god utførelse enn å haste seg gjennom med dårlig teknikk. Det liker vi ikke, slik blir det fort skader av. Så klapp på skulderen til Magnus 🙂 Ellers begynner Annette og Torgeir å få skikkelig teken på kipping på toes as high as possible. Bra!!

Det er SÅ gøy å følge med på hver og enkelt av dere! Dere er helt fantastisk god 😀 Ha en fin kveld videre. Ses i morgen?


0 views

Komentarze


bottom of page