top of page
logo.jpg
Search

Babbit - 2.Mars.2021

Hei folkens, gøy å se at så mange kommer på trening selv om det er vinterferie! Vi elsker å ha dere her og dagen i dag har vært krevende på teknikk, men vi har kommet oss gjennom med glans!


EMOM 18: Alpha

Minute 1- 3 rope climbs

Minute 2 - 15 deficit push-ups

Minute 3 - 15 box jump over


I dag hang tauene ute i boksen og vi har jobbet med en ny øvelse for mange, rope climbs! Økten i dag var en EMOM 18 hvor vi rullerte mellom 3 forskjellige øvelser. Rope climbs, deficit push-ups og box jumps over. Hvert minutt i 3 minutter skulle vi gjennomføre x antall repetisjoner av disse øvelsene, avhengig av hvilken skalering du valgte. Fokuset i dag var å følge med på klokken slik at du var ferdig med øvelsene hvert minutt når det hadde gått 45 sekunder for å gjøre seg klar til neste øvelse. Slik jobbet vi i 18 minutter, så altså 6 set med 3 minutter. Den største utfordringen i dag var nok rope climbs for de fleste, men det var også mulighet for å skalere ned på disse. Alternativet for rope climbs var rope pull-to-stand hvor man står med bena i gulvet og drar med overkroppen for å komme seg ned i gulvet og opp igjen, strake eller bøyde ben.


Teknikken vi jobbet med på rope-climbs i dag var å låse bena slik at du står stabilt i tauet til å dra deg opp i taket. Etter hvert som man praktiserer denne øvelsen vil man finne en vri som passer best til deg. Mange fant en god teknikk på dette og kom seg opp i taket uten problem. Veldig gøy å se så mye mestring i en øvelse som er litt ukjent for mange. Dersom vi hadde tid på slutten av øktene i dag gjorde vi en accessory workout for å få en liten ekstra pump. Det var gøøøy og litt tungt.


3 sets:

20 alternating DB hammer curls

10 DB curl to press

20 Alternating DB floor press


Håper alle har en strålende vinterferie og vi ser frem til enda flere kjekke økter fremover :))
Her er noen videoer som demonstrerer Rope climbing, sjekk ut om du er interresert i å lære litt mer:)))
225 views

Comments


bottom of page