top of page
logo.jpg
Search

Autobot - 03.juni 2022

God kveld bloggen :)


Dagens økt var enda mer trening med mye fokus på baksiden av kroppen vår (posterior chain), slik som vi har gjort mye også tidligere i uken. Dette blir vi sterkere av i lengden og det vil gjøre oss bedre og sterkere til mange ting, både i hverdagen og i Crossfit. Skikkelig bra funksjonell trening.


Først løftet vi 3 sett med 5 markløft, hvort din score var sum av disse tre settene.


Etterpå gikk vi videre på en 18 minutters AMRAP med både markløft, hoppetau og wallball. En skikkelig heftig METCON som jeg tror alle syns var rimelig spicy.


Margrethe i aksjon på tavlen. For de som ikke har truffet henne, hun begynte her på Verftet for et par dager siden og skal være her på fulltid så henne skal dere bli godt kjent med. :)


I dag hadde vi besøk fra USA. Tricia, Russ og Amy var på Drop-in og testet dagens WOD. De synes det var kjempegøy, og var skikkelig imponert over hvor stor boksen vår er :)


Thaddeus lot wallballene vår passe på ungen i dag, en skikkelig fin Crossfit lekegrind.


Husk i morgen er det Bring a friend, start helgen her hos oss på Verftet, med barnepass, smoothies og gratis kaffi. Håper å se mange her.


Husk også at på mandag er det helligdag og ingen timer med trener. Men vi programmerer inn e n økt som blir lagt ut i Sugarwod for de som vil trene. Har du nøkkelkort så kom og tren, eller slå seg sammen med noen som har.


Dagens tavle finner du under.

God helg ønskes fra Thomas

201 views

Commenti


bottom of page