top of page
logo.jpg
Search

Assault on DT 16. August 2019

God fredag folkens.

Vi avslutter en god uke med fitness med økta Assault on DT. Som er sammensatt av DT, Heroworkout laget for å hedre en mann drept i strid, og hillrun, for å gjøre den ekstra spicy.

Økten er bygget opp for å kunne gjøres fort, men setter og utfordringer i øvelsene. Det krever god teknikk og kroppsbevissthet. Det vil si at for å gjennomføre DT må en kunne holde en fin rygg (sterk midje) gjennom det hele. Dersom vi ikke klarer dette vil treningen være til ingen nytte, fordi vi fort kan pålegge oss en skade. Det som avgjør om vi klarer å gjennomføre med kvalitet i alle løft, er vekten vi velger. Jobber vi med for høy vekt, vil det gå utover vår teknikk. Det som var motiverende å se som trener, var hvor flink atletene har blitt til å velge sin skalering. Tidene de har skrevet opp er vitne til dette, så to tomler opp for alle som var på timene idag!

Økten er laget for barbell cycling, det vil si at øvelsene skal gå fort og er satt sammen slik at det skal kunne gjøres uten pause. Deadlifts til hang power clean og videre til push jerks, den ene ender hvor den andre begynner. Og vekten er passe lav til at det skal kunne gjøres flere reps fort. Det er ikke snakk om å ta dem single.

Ha en riktig god helg, og la ukens fitness synke inn, så sees vi til nok ei uke med ny gledelig trening og sosialt samhold.

2 views

Opmerkingen


bottom of page