top of page
logo.jpg
Search

Amanda og Heavy Squat Snatch

«Jeg driter i hvor lang tid det tar, så lenge jeg utfordrer meg selv og jobber teknisk og bra» – Elisabeth II

Nasjonaldagen nærmer seg, og varmen og sola drar den på slep. Varmen gjør oss vakre og vidunderlige og klare for umulige ting. Som vi alle vet er Amanda en ganske umulig ting. Et vakkert, dekt smörgäsbord av umuligt tekniske ting. Det er en økt hvor vi må grave ned i skuffen, øve litt, og om været er fint og dagen stemmer og innsatsen er der, mestre mye!!

Amanda 9-7-5 Muscle Up Squat Snatch 60/40kg * After finishing, use 6 minutes to built to a heavy rep Squat Snatch.

Eline Vassebrekke ba meg videreformidle vakker skryt. Vi valgte å fokusere mest på snatch i dag, og det var deilig å se hvordan alle ble bedre ila timen. Martin Urnes smilte også usedvanlig mye i dag, så jeg mistenker at hjertet hans var fylt med gode ord om innsatsen til alle dere deilige medlemmer.

Spesiell skryt og heltestatus overføres til Trond «Thor» Jansen. Janseloven brydde han seg ikke om, for han ønsket å heve seg i dag. Og ikke bare hevet han seg med en vakker snatch, han hevet også kroppen over stangen til sin første muscle up! Han stoppet ikke med en, men gjorde mange morderisk mektige muscle ups før han ga seg! Tommel opp!

Birgitte blir også heltinne. Hun reiste ikke til dødsriket og tilbake, eller drepte en løve, eller løftet et tonn, men hun slo den mentale sperren. Den grusomme sperren som sier: «du kan ikke». Birgitt jobbet med hodet, la på vekt, kom seg under og sa: «Yes!!». Tommel opp Birgitte!

Elisabeth startet økten med å si at hun dreit tvert i hvor lang tid det tok. Jeg skal gjøre det tungt for meg selv og teknisk rett. Jeg skal bruke det som øving. Vakkert mindset. To tomler opp fra Vegard. To vakre tomler opp fra undertegnede. Som gevinst tok Elisabeth en tung vekt til sist i Snatch. En tung vekt hun fryktet litt, ønsket litt, som hadde skadet henne før, men som nå hun klarte. Vakkert. Frydefullt.

Håper en vakker torsdag kommer dere i møte <3

Team Verftet!

1 view

Comments


bottom of page