top of page
logo.jpg
Search

“Amanda” – 7. januar 2019

“I thought that anything left you flat on your back looking up to the sky asking, what the f*** happened to me, deserves a female name.” – Greg (Gud) Glassman

Dagens sitat er hentet fra Greg Glassman, crossfits founder. Girls, altså økter med kvinnelige navn, er gode tester for å måle fysisk kapasitet. Men hvor mange slike økter legger deg lav og utbrent, er ikke akkurat Amanda alltid slik. Den ser nemlig slik ut.

For Time 9-7-5 Ring Muscle Ups Squat Snatch

Amanda er teknisk til tusen. Den er skummelt teknisk, og så teknisk at mange må ta et skritt tilbake og tenke på teknikk fremfor intensitet. M–>C–>I I tillegg er det vanskelig å balansere intensitet med teknikk. Hvilken strikk skal jeg ha? Bør jeg legge mer på stangen? Og det kan være vanskelig å oppnå ønsket stimuli på en økt med så mange tekniske aspekter som Amanda. Men husk hva du gjorde i dag, husk hvordan det føltes. Om du skrev deg opp på tavlen, sjekk bloggen neste gang vi gjør Amanda. Da har du en bredere erfaringsbase å basere dine valg på. Deilige trenere hjelper også.

Uansett, herlig dag ? En vanskelig dag, men en herlig en fylt med utfordringer og tribulasjoner og mestring. Spesielt shoutout til den unge kalven Thomas Espeland som i dag gjorde sin første muscle up!! ?? En mann som er blitt foreviget i denne blogg og på verftets instagram. Sjekk det ut!

Ha en nydelig, nyansert, og fullkommen uke alle sammen!!

Team Verftet ❤️

2 views

Comments


bottom of page