top of page
logo.jpg
Search

"ALTER EGO" - 06.juni.2021

God kveld folkens. I dag har vi hatt enda en svettefest med intervaller på 3 minutter hvor vi har jobbet 10 runder med row og løping. 5 runder romaskin og 5 runder med løping. Deilig økt hvor vi jobbet every 3 minutes x 10 runder. Vi gjennomgått litt teknikk på romaskinen og hvordan vi skal jobbe med undersiden av foten når vi løper og ror. Dette var kanskje litt nytt for noen i og med at vi har fokusert mye på å holde foten/hælene nede når vi ror. Vi liker å lære nye ting og vi vil at dere skal bli best mulig. Mange kjente det i beina etter gårsdagens squat cleans men vi kom gjennom. Bra jobba i dag.


I dag tenkte jeg å sette litt ord på hvor takknemlig jeg er for min fantastiske arbeidsplass. Verftet har gitt meg muligheten til å jobbe med en utrolig god gjeng med mennesker, altså dere. Jeg er så glad for at jeg satte min fot her i Oktober 2020. Det har åpnet mange dører i mitt liv.


Jeg har møtt så utrolig mange fine mennesker og lært så mye av disse 6 månedene jeg har vært her sammen med dere. Alt dette er takket være dere medlemmer og selvfølgelig mine kollegaer. Takk for at dere hver dag gir meg muligheten til å dyrke meg selv som menneske og til å bli en bedre coach. Det er så flott å komme inn i et slikt fellesskap som vi har her. Det er opplevelser og erfaringer som det ikke går ann å sette ord på. Gode samtaler og masse treningsglede.


Jeg vil også gi en hyllest til vår flinke sjef, Andreas som hele tiden motiverer oss og flytter oss fremover men sine gode verdier og vanvittig med kunnskap rundt hva han driver med. Jeg har aldri vært så motivert til å følge drømmen min som det jeg er nå. Det som motiverer meg mest er å se gleden til dere som trener her og ikke minst, driven til mine kollegaer. Utrolig dyktige folk som virkelig jobbet ut i fra hjertet. Vi lærer noe nytt hele tiden og vi lærer av hverandre. Vi har lyst til å være på jobb, skape resultater og at dere skal trives hvert sekund dere er her. Det håper jeg dere gjør. Det beste av alt er at der er så ekte. Jeg gleder meg til hver dag jeg skal på jobb, for å være sammen med dere og lære mer.


Takk til dere som gjør det mulig! Jeg ser virkelig frem til tiden videre sammen med dere.. Nyt sommerferien videre, dere er mine superhelter.


Ha en fin kveld , klem Martine.


Bildene kommer dessverre ikke med på dagens blogg, vi får legge dem ut i morgen.. Teknisk feil :((((


267 views

Comments


bottom of page