top of page
logo.jpg
Search

5K Run (Benchmark) 07.07.2022

“In running, it doesn’t matter whether you come in first, in the middle of the pack, or last. You can say, ‘I have finished.’ There is a lot of satisfaction in that.” — Fred Lebow, New York City Marathon co-founder


Vår årlige benchmark: 5km løp var dagens økt. Utrolig mange med ny PR idag, og ikke minst mange som fullførte sitt første 5km løp!!! Fantastisk bra jobba! Og nok en nydelig dag å trene ute i. Det kan vell ikke bli bedre enn det?.. sett vekk i fra litt stiv kuling da.

12,5 runder på friidrettsbanen kan bli litt ensidig, men med et mindset om å ta en runde om gangen klarer en som regel å fullføre det vi bestemmer oss for.


Vi som trenere på Verftet er mektig imponert over hva dere får til. Hva enn vi kaster i deres retning, tar dere det på strak arm og som en utfordringen, og gønner på! LFG aka Let´s fucking GooVi bygger nytt :D Andreas er på saken og har kjøpt inn materialer for vår nye kaffe og sosiale krok! Det gledes! Vi starter byggingen allerede på Lørdag.

Her går gjengen på vei inn i krigen.. mot seg selv!


Thaddeus har fått seg en nydelig valp som heter Lola. At hun blir med på jobb fallt i meeeget god jord hos både store og små <3 #enplassforalle
Snakkes, Helene

202 views

Comments


bottom of page