top of page
logo.jpg
Search

5K Run - 02. september 2022

God kveld bloggen og alle trofaste lesere.


For en flott dag å trene ute på :) I dag kjørte vi en benchmark oppe på friidrettsbanen, en vi setter opp ofte to ganger i året. Nå var det tid for å teste løpeformen igjen, med 12 og en halv runde rundt banen.


Dette er både en fysisk og mental test der det gjelder å finne et tempo en tror en kan holde gjennom hele distansen og så virkelig jobbe får å holde hele veien ut. Om en kan øke litt tempo helt mot slutten så har en truffet ganske bra. Det skal kjennes ut som om du har gitt alt, og det tror jeg mange kjente på i dag.


På den tidligste timen i dag fikk Margrethe god hjelp av assistant coach Jarl Vidar med å holde tellingen.


VI har hatt elektrikere inne i dag for forberedende arbeider før dugnaden i morgen. En av dem var reddende engel for en dame med flatt batteri på bilen i dag:


10 stykker oppmøtt på siste timen idag, og skikkelig god stemning. Alle satt igjen og heiet de siste i mål, selv om vi var over tiden. Veldig kjekt.


I andre flotte nyheter; Eirik og Maria skal gifte seg denne helgen :) Gratulerer!!!


I morgen er det dugnad her på verftet, vi skal jobbe med prosjekt "ny kaffikrok", men vi har også mange andre oppgaver som trenges å gjøres. Kjekt om du blir med :)


På grunn av dugnaden blir det kun 2 Bring a friend timer i morgen, og vi kommer til å trene i rom#3 (det innerste rommet).


Bildedryss:


Dagens resultater:


God kveld ønskes av Thomas


214 views

Comments


bottom of page