top of page
logo.jpg
Search

5000 Meter Row [Benchmark] - 17.januar.2023

[Benchmark]


Så hva betyr benchmark egentlig?


i CrossFit verden er alt repeatable & measerable. Altså kan kan re-testes. En klassiker her er 5000 meter roing, som kanskje ikke er det mest motiverende for å få dere ut av sofaen og inn på trening men mestringsfølelsen etter økten visste tydelig glede.


Uansett hva tiden din var. Topp. Da er det bare å trene for å se om den kan bli bedre i fremtiden.


Hvor ofte tester vi 5K Row? Rundt en gang i året, så du har litt tid på deg. Grattis til alle med PRs #IAMAWESOME
Verftet Culture

Tirsdagsranten må jo omhandle Verftet kulturen


Verftet culture ” doesn’t exist apart from the Verftet itself : no place has a culture ; every company is a culture

Vi kan prate om at vi er en plass for alle, vi kan prate om at vi heier alle frem, vi kan prate om at her blir du tatt vare på, her bryr alle seg. Talk is cheap. Vi må vise og i dag viste Verftet seg fra sin flotteste time. Time etter time samlet gjengen seg rundt siste mann eller dame og heiet de i mål.


Forhåpentligvis har dere litt samme refleksjon som meg om trening. Det er mye hyggeligere å gjøre det sammen enn alene og det er mye hyggelig å gjøre sammen med mennesker som ønsker deg suksess ❤️.


Husk at du er faktisk en stor del av Verftet; ser du en ny person, si hei; er du ferdig før de andre, vent med å rydde; kommer du 5 min før, sett deg i sofakroken; har du litt energi til overs, hei frem treningskameratene dine. #enplassforalleHQ/Doctor Julie viser hvordan det skal gjøres
Seeeerina


I dag ble det offisielt, Serina kom seg igjennom interview fasen vår med glans og vi er suuper stolte over å ha den jenta her med på teamet!

Hun er den første som har klart å få ønske om 10 klipp PT før hun var offisielt trener, imponerende!


Gi henne en high five og si grattis neste gang du ser henne 🙏
Ha en nydelig kveld, Margrethe & Andreas

251 views

Komentar


bottom of page