top of page
logo.jpg
Search

4 Ever – 28.August.2020

4 ever. Det blir ofte brukt som et negativt ladet ord. Men det er jo egentlig ikke det? Eksempelvis, “for alltid skal jeg være glad”. Det er jo ganske positivt 🙂

Hvem er vi på Verftet, eller retteresagt hvem ønsker vi å være?

En av tingene vi ønsker er å alltid være positivet. Livet er enklere når vi er positive. Og når alternativet er å være negativ, og ingen liker jo å være det. Det finnes også “realistene”, som i mitt hodet 90% av gangene er negative med en unnskyldning om at de er realistiske. Vi vil ikke være den personen på festen som alltid prater om hvor dårlig vær det har vært i det siste, eller hvorfor det er så dyrt å fylle bensin. Hvorfor ikke være den som skryter av andre, den som er nysgjerrig eller den som alltid bringer interessante og kjekke samtaler.

Vi kan se på situasjoner på to måter. NR.1, kan jeg gjøre noe med det, gjør det og ikke vær negativ på veien. NR.2, kan jeg ikke gjøre noe med det, da kan du ikke gjøre noe og da trenger du heller ikke å være negativ på veien. Går vi da tilbake til å fylle bensin. Synes du det er dyrt, da kan du enten kjøpe elbil, om den er for dyr, slutt å vær negativ.

Det ligger i oss å skru over til å prate om noe som er negativt. Vi på Verftet ønsker å være den som skifter tema og holder hodet positivt. Det å være negativt er smittsomt, men det er like smittsomt å være positiv. Vi mennesker er flokkdyr, holder vi oss med negative mennesker blir vi negative, selv om vi i grunn er en positiv person. Så velg dine venner med omhu ;).

Derfor er det aldri lov å “offe” på trening, si at “åååhh i dag er jeg så sliten”, “må jeg seriøst gjøre burpees i dag også”, “jeg hater den biken”, “løping er dritt”, “Idag blir det nok slitsomt”. Om du leser her, ønsker du å være den som skaper dommedag istedenfor å være den som heller vrir om. “åhh det skal bli deilig etterpå”, “Yes, da kan jeg øve på det jeg er dårlig på”….

Dette er forøvrig noe vi ser veldig lite av på Verftet, men mye av utenfor våre dører. Vi elsker positive mennesker, spesielt på Verftet der alle sprer glede og gir hverandre energi og hverandres gode sider :).
EN EKSTRA RUNDE !?

Så kom det en ekstra runde i dag da. Og hva kan du gjøre med det? – Ingen ting :D.

Deilig å se reaksjonen til 14.30 gjengen. Absolutt ingen vrikket så mye på nasen. Det var bare “ok, let´s do this”. Det viser stor mental styrke, livet kommer med slag på høyre og venstre side om vi liker det eller ikke. I slike situasjoner er vi på Verftet bedre forberedt enn de fleste andre og om vi reagerer som 14.30 timen og ikke en gang enser at vi blir frustrert og bare #dothework. Da kan bare utfordringene komme ;).

Det var i grunn ikke meningen å gi alle en bonusrunde. Men så ble jeg og Jarl Vidar enige om at siden de måtte igjennom det så måtte jo resten også få gå det :).

Det kommer ikke til å bli en ting, som vi gjør en gang i uka. Men akkurat i dag synes jeg det passet med en liten refleksjon over at noen ganger kommer det beskjeder du ikke liker, men det betyr ikke at vi skal gi opp.

SOME NEWS

Vektløftertimene

Vår kjære, superflinke og ikke minst super hyggelige Emma Hald har fått det veldig travelt og er nødt til å legge vektløfter jobber sin på Verftet til siden. Det betyr at noen må steppe inn og Mart har fått jobben! Han gleder seg og kommer med mer info fortløpende om Kurs for dere som er keen på å gå på vektløftertimene på mandagene :).

Ny timeplan

Fra og med neste uke starter vi med tidenes største timeplan. Vi er jo også flere medlemmer enn vi noen gang har vært. Men det betyr at vi trenger å ha en viss mengde på hver time. 06.30 timene har i det siste vært veldig lite aktive så liker du at disse timene skal fortsette må du begynne å bruke dem eller så må vi gå tilbake til et lavere tilbud her.

Håper også at 15.00 vil bli en suksess som er helt ny fra og med mandag av.

Kort fortalt, liker at eksempelvis 08.00 timen, da må du bruke dem :).

Nyhetene slutter ikke på seg, men nå er det nok tekst for i dag så får vi spare litt til neste uke. Ha en fantastisk nydelig helg, velg med omhu hvem du koser deg med i helgen 😉 og ha en nydelig helg :).2 views

Comments


bottom of page