top of page
logo.jpg
Search

4 + 4 + 4 x 4 – 29 januar 2019

God kveld 🙂

I helgen har Andreas vært på 3 dagers congress der 260 box eiere og trenere fikk høre hvordan mann bør drive en CrossFit Box. Det var veldig lærerikt da det er flere ting vi kan gjøre bedre. Men allikevell anbefalte vi masse ting vi allerede gjør som er veldig kjekt :).

Det gjør at der vil bli små forandringer her og der, mulig noen nye tilbud og forskjellige spennende ting. Vi gleder oss til å annonsere litt etter litt :).

I morgen er det CrossFit Basic, vi blir veldig glade for at dere tar med dere nye venner enten på Basic eller BAF. Det er per dags dato vår måte å vokse i medlemsmasse. Så vil dere ha flere tredemøller, echobiker, flere timer ila dagen osv. Da er det bare å hjelpe oss få flere medlemmer så blir også tilbudet deres enda bedre :D.

Og som alltid, er det noe du synes vi kunne gjort bedre eller savner av utstyr send mail til info@crossfitverftet.no. En liten morsom historie fra congressen i helgen var da Rory Mcernan forklarte at CrossFit har kommet en lang vei etter Andreas stilte et dumt spørsmål ;). Hans første box der han ble introdusert for CrossFit hadde også klagemail som du fant på deres hjemmeside, den var eatshit@crossfit.com :D.

Dagens økt ga flere utfordringer, spesielt med pacing. Som dere ser er det mange X´er og ikke så mange “checks”. Det betyr ikke at dere ikke er flinke, det er bare veldig vanskelig å vite hva tempo vi skal legge oss på. Det må læres som alt annet. Det er en av grunnene vi liker å løpe på sommeren da løping overføres veldig bra til å kjenne kroppens begrensninger.

0 views

Comments


bottom of page