top of page
logo.jpg
Search

3 reps Deadlift & «Optimus Prime»

HEI bloggen! 😀

Utrolig kjekk dag å ha på CrossFit Verftet i dag. Kult å se at vi har så flinke medlemmer på å løfte tunge ting fra bakken. I dag hadde vi hovedfokus på kvalitet i løftet. Det er noe som er utrolig viktig i markløft der konsekvensen av å gi litt faen er fatal og ikke verdt det i det hele tatt, så ta dere litt i skinnet og fokus på utførelse før kilograms.

Ellers en dritgøy CrossFit Basic økt med så mange nye medlemmer at jeg hadde ikke kontroll på hvem som var CrossFit Verftet medlem og hvem som var på prøvetime, DRIT GØY :D. Trenger du en kjekk søndagsøkt var denne tommelopp 😀

I går sa jeg til Christer at han skulle skrive på bloggen at vi var stolte av dere som møtte opp på timene og ga lite late cancel slik at flest mulig får trent. Og hvem vet, bra at han ikke skrev det for da hadde mange som ikke fortjener skryt fått skryt.. Hele 11 «no shows» på 4 CrossFit timer!!!! Det vil si at i snitt nesten 3 stk per time.

Dere vet at det er stor pågang på timene om dagen og dere gjør det ikke lett for oss når dere booker dere av 5 min før timen eller enda verre bare velger å ikke møte opp. Det vil si at 11 CrossFit Verftet medlemmer ikke fikk trent i dag på grunn av det, det gjør meg frustrert og lei meg.

Nå er late cancel 30,- om du ikke booker deg av 2 timer før. En fair deal? Om det fortsetter slik at folk bare driter i 30,- må vi øke prisen. Noe iallefall ikke jeg ønsker.

Uansett, vær en person som iallefall booker deg av timen uansett, for da kan det være at noen ser at det er plass på timen og dukker opp. Jeg forstår at noen ganger dokker ting opp som du ikke hadde regnt med men 11 late cancels på en dag er ikke godt nok.

Hva skjer med timeplanen fremover?

Vi skal sette opp flere timer om det er behov for det. Men nå er det masse medlemmer der kampanjen går ut i slutten av februar, fortsetter flesteparten av de noe vi håper så øker vi timeplanen slik at pågangen går ned, men det er litt vanskelig og forholde seg til per dagsdato :).

2 views

תגובות


bottom of page