top of page
logo.jpg
Search

3 Pos Snatch & Unicicle – 20.Juli.2020

Ny uke nye muligheter. Og ikke minst nye klær på vei til Verftet. Latterlig mange 10 tusener ut av kontoen vår. Men årets kles kolleksjon blir crazy good. Vi blir 5 år 01.August og må jo med det ha nye kule klær til det!

Med det så må jo noen gamle modeller ut, så om du vil gjøre en god deal og trenger litt treningsklær denne uken så legger vi ut litt klær ila morgen dagen :).

Grill Party

Vi beklager så mye at vi ikke arrangerer en super fest etter Korona. Men som sagt tidligere er dette noe vi må ta igjen og planlegger å ta godt igjen til neste julegalla ;).

Men for nå Grill Party

  1. Lørdag 15.Juni

  2. Ekstra kul og stor BAF på dagen

  3. Grilling og sosialisering Kl.18.00

  4. Vi stiller med grillmat og litt drikke

  5. Det blir ikke julebord standard på festen, men vi håper på å få spist litt god grillmat, respektere smittevernsregler og få samles litt igjen.

  6. Det blir quiz.

  7. Det blir god stemning.

Ny webside comming

Mart har også fått blitt ekstra kjent med familien til Andreas i helgen. Rolige fredag, lørdag, søndag morgen til kveld med webside bygging med løsing av Verdensproblemer mellom slagene :D.

Vi har brukt “proffe” personer til å lage hjemmesiden vår tidligere. De har ikke vært noe flinke, så da gjør vi det heller selv. Og vi gleder oss veldig til å vise dere. Den blir ganske så kul :).

Garderobe bygging

Baderomsplatene er ferdig i morgen! Ventilasjon er ferdig i morgen! og snekkrene fortsetter full fart og håper på å bli relativt ferdige ila uken slik at det blir siste finish neste uke! :))


3 views

Comments


bottom of page