top of page
logo.jpg
Search

2K Row & 500m Row – 06.Januar.2020

SE SÅ MANGE NAVN PÅ WHITEBOARDEN. Fantastisk å se så mange mennesker på Verftet! WE LOVE IT <3. Og hva starter dere tiåret med, trening <3 !! Fantastisk. Oppsummering av dagens workout fra Jørgen Grønner: 2000m Row værste som finnes. Men alikevell ganske så gøy #loveitTa godt i mot Heike og Jonas. De har tatt opprykket fra teens 😀

Thor Øystein slo Andreas med 0,5 sekund #godstemningTror Silje sa noe sånn – Ta bilde av meg nå 😉

I går var en fantastisk dag. Første mandagen i et helt nytt år. Ikke bare et nytt år, men et nytt tiår! Hva vil dette tiåret bringe? Jeg er super spent og gleder meg veldig :D.

Det starter veldig bra for Verftet, vi har fått trumfa igjennom å ha Jarl Vidar på besøk flere ganger i uken i 6mnd. Alt blir dokumentert av TVHaugaland som i følge Bjørnar er Norges største lokal TV. Så dette er spennende SAKER :D. I dag gjorde han Fortitude, for dere som har gjort den før (hahaha) – God stemning.

Men det vi trenger fra dere er at dere følger instagrammen og deler det videre til alle dere kjenner, da blir vi veldig glade :)).
A post shared by @ fattofitmelingxaskeland on Jan 6, 2020 at 3:14am PST

I andre nyheter så selger vi møllene våre. Om dere kjenner noen som kunne tenkt seg en sånn til halv pris. 25000,-. For dere som tenker, nei nei nei. Vi skal erstatte de med en ny variant om vi får solgt de :).


I de siste nyhetene for denne bloggen, byggingen går radig fremover og her er et kult bilde fra i går :). De har nå planert ut, det ble noen endringer i tegningene så rørleggeren er i lokalene ila morgendagen, deretter blir det støyp, så snekkring, vi nærmer oss 😉

4 views

Comments


bottom of page