top of page
logo.jpg
Search

20 Rep Backsquat & "Antsy" - 05.mai.2022

Heei bloggen,


Dagens workout, 20 rep backsquat & antsy.


Først til knebøy, vi gjennomfører nå noen runder med 20 rep backsquat. Hvorfor? - Det er et av de enkleste programmene der ute, og det enkleste er ofte det beste. Sier noen. Det fungerer ofte også i styrkeverden, er det enkelt blir det ofte gjort og da gir det resultater. Vi håper dere koser dere med litt fokus her og der. Om du ikke får gjennomført det en uke, kjør den på egentrening da vell så får du samme intensjon som de som får det med seg hver uke.


Dagens fokus Consistency is king. Det å være konge er konge. Consistency står for noe vi ofte prater om mechanics (kan du gjennomføre øvelsen trygt) consistency (ser alle repetisjonene like ut) then and only then intensity (da finner vi balansen mellom vekt og fart). Det e finne balansen her er magien i CrossFit og consistency tror jeg alle på timen kan være enige i at er utfordrende. - Så alle 40-70 repsene like ut, gjorde du de med lik gjennomførelse?


Om vi er på feil ende av balansen her risikerer vi da skader. Om vi trenger for longevity og helse er vell kanskje ikke det nødvendig?? 😝😝😝 - Det å ikke kunne leke med kidden din for du tok 5 kg ekstra i overhead squat er vell ikke akkurat det vi er på jakt etter? 😆

BildedryssDet går hardt for seg på SugarWod om dagen, guttaboys koser seg med litt GIF kommentering 🤣


Scoreboard


194 views

Recent Posts

See All
bottom of page