top of page
logo.jpg
Search

10 rep Front Squat & "Bergeron Beep Test" - 17.april 2023

God kveld folkens!


Dagens økt :

PART 1

Built to a heavy 10 Front Squat


PART 2


Ben Bergeron er en veldig kjent coach i Crossfit verden. Han har skrevet flere bøker og coachet flere av verdens fitteste athleter. Han har en egen tilnærming til CrossFit & Fitness. Han mener nemlig at denne treningsmetoden først og fremst gjør deg til en bedre person. Både en person med bedre fintess og bedre psykish helse. Han må jo ha et poeng? eller hva tenker dere? At en gjennom konstant varierte funksjonelle øvelser utført med høy intensitet sammen med andre som "heier" på hverandre vil gi deg bedre oppfatning av deg selv og andre og i tillegg vil du takle utfordringer i hverdagen bedre. Noe å "tygge" på en mandagskveld. Ble mye om Ben Bergeron her, men denne karen har forresten programmert dagens økt:

En økt som mange fikk utfordret seg på. Her er det mye reps som skal utføres hvert min i 10 min og etter 10 min økes antall reps helt til en ikke klarer antallet repetisjoner innenfor 1 minutt. Navnet Beep Test passer veldig godt på økta Da "Beep Test" minner meg om høy puls og blodsmak i kjeften.

"Bergeron Beep Test"

On the minute for max rounds:

(After 10 minutes, add 1 rep for each following round until failrue)


WonderWoman

6 Thruster 34/25

6 Burpees

6 Pullups

Batman

5 Thrusters 25/15

5 Burpees

5 Pullups

Hulk

4 Thrusters opt

4 Half burpees

4 Ring rows


BildredryssGrips that impress


Fikk teste et par grips av vår gode Israel som kommer på besøk hos oss her og der da han er på jobb i Norge. Han reiser verden rundt og fikk teste disse i New York. Imponerende greier og kan kjøper via Amazon.Game Night


Du kommer i casual klær, altså ikke treningsklær. I fjor var det alt fra Formel 1 sparkesykkelkjøring til koppbygging. Altså blir det svært høyt konkurranse nivå der det handler om å ha det gøy (eller vinne ;))


Du kan melde deg på via whiteboarden på Verftet enten solo eller i et team på 4.


Dette blir driiiit gøy og vi gleder oss 🤩Håper alle har Hatt en fin trenings dag eller nøte solen ute!

Mats&Andreas


179 views

Comments


bottom of page