top of page
logo.jpg
Search

1 RM Deadlift

En uke med mange tester er slutt. I dag var det den store, den tunge, den gjeve markløften som skulle testes. Dere fikk 20 minutt til å finne en 1 RM og på de 20 minuttene greide såvel som alle å blåse meg og Eline og fortiden og fremtiden og alle kattene og hundene og universet ut av bane.

Legger ved tavlen her. Jan, selv etter en strabasiøs og laboriøs kraftnatt, klarte ikke å holde spenningen inne. Tomlene spratt opp når han så tavlen så full av PRs!!!!!

Veldig vakkert med alle disse personlige rekordene! Det viser en ting: Crossfit virker. Dere er sterke og vakre og fulle av liv og energi. Otto sa at han ikke føler seg som en bestefar. Og det er rett. Otto driver med Crossfit. Otto er ung og livlig og full av evig liv. Crossfit gjør han ung. Han er en vampyr. Men han drikker ikke blod. Han drikker proteinshakes og blod og smerte og svette og deilig deilig glede!

Dagens helter er mange. For mange til å nevnes i bloggformat. Vi skulle hatt en steintavle å risse alle våre vakre medlemmer inn i. Jane den utrolige får skryt, for selv med en baby bankende i magen så tok hun en casual 10kg pr på 90 kg! Anders er den andre, men ikke den siste, som i dag får skryt og tomler og sitt minne risset inn i bloggens evighet. For Anders tok nydelig PR på 40kg i markløft ????? #WTF #AndersForStatsminister

Dagens siste skryt går til Serina. Serina er råsterk vektløfter. Serina var en smule nervøs angående Crossfit. Serina kom allikevel. Prøvde det hele ut. Og banket og blåste og myrdet seg gjennom økta. Fantastisk innsats Serina! Gleder meg til neste gang du kommer innom.

Med det takker undertegnede takknemlig for sitt taktsomme selv. Undertegnede håper folk skal heie i morgen, i det minste krysse fingre eller tær eller hjerter for Andreas, Andy og Sigleif som skal til NM i functional fitness.

Lykke til gutta!

Team Verftet ?

1 view

Comments


bottom of page