top of page
logo.jpg
Search

Wheelie Good Friend & PUMP sesh - 16.September.2021

Heei bloggen,


Andreas blogging =)))


Først og fremst må jeg takke for alle gratulasjoner på Verftet. Det er veldig veldig veldig hyggelig at så mange er glade på meg, Line og Ludvik sine veine. Mange treningssentre kan nok sikker ta fra oss mye, men samholdet er unikt og jeg er veldig takknemlig for at så mange kjekke mennesker har valgt å trene hos oss på Verftet.


Dagens blogg har noen punkter:

  • Kids, Teens og Senior timer

Kids tilbudet er fullt, Teens og Senior er neste fullt! - Det gleder oss å se at alle aldersklasser trener på Verftet og at vi har mangfold her på Verftet.


Personlig så er jeg jo veldig stolt av å ha både sjefen (morfar), mamma og flere kidsere igang på trening.


Har du en bestefar eller bestemor eller en teen, meld de på før det er fullt =).




  • Thaddeus - Hjelper DEG ! =)

Thaddeus er godt igang her på Verftet og vi håper dere liker denne kjekke fyren. Vil bare informere dere om at Thaddeus har jobbet som Fysio Therapaut i nesten 15år. Han er utrolig dyktig og er tilgjengelig for alle medlemmer til å fikse deres vondter.


Vi er så fornøyd med å få en person som har så stor kompetanse hos oss og forstår hva vi gjør. Det er ikke mange slike personer innenfor dette feltet. Mange fysioer, kiroer, nålestikkere og generelt behandlere har en generell forståelse for kroppen men lite forståelse for hvordan den kan bygges opp trygt og sikkert rundt verdens beste treningsform (CrossFit). Mange følger skolebøker med forskning som er 10-20 år gammel fremfor det vi vet idag. Nr.1 utdatert og viktigere nr.2 drittkjedelig. Kan ikke love at Thaddeus lager noe som er drittgøy, for det er ikke nødvendigvis rehab-trening. Men han kan gjøre det på en kreativ måte og legge opp til at du også kan trene ordinære gruppetimer.


(I have been working as a sportphysio and manual therapist for the past 12 years. Through my work, I got in touch with one of the first CrossFit boxes in the Netherlands back in 2012. Not long after that, I started CrossFit and took some courses to get a better understanding of the training methodology (level 1, level 2, mobility, kids, aerobic capacity, endurance, football, scaling course). From 2014 until 2017 I coached the fundamentals classes and a few hours of group classes at Mainport Crossfit, as a side hustle next to my physio job. Besides the courses hosted by CrossFit HQ, I attended the Strongfit seminar and completed the Power Athlete methodology course.)


Thaddeus hjelper dere gjerne med en liten samtale før eller etter timen, selvfølgelig helt kostnadsfritt. Har du et problem som ikke tar 15 min kan du bestille en gratis kaffeprat med han og derfra lage en plan hvordan dere kan fikse dette. Det å ha vondt eller en ufunksjonell kropp er ikke ok, og kan alltids jobbes med. Du er ikke unik (dessverre), ditt problem er det mange flere som også har og har hatt =).



  • En styggsak, trist og lei. NOCCO FRIDGE

Ved varetelling fant vi ut av vi manglet 30 noccoer som da er forsvunnet fra oss. Det er veldig trist å se da Verftet aldri har hatt noen tilfeller av stjeling fra medlemmer før. Det kan være en person, det kan være flere. Uansett, vi kommer såklart til å følge ekstra med og håper dette stopper slik at vi ikke blir tvunget til å ta vekk skapet =).


Til en mer positiv nyhet, vi SELGER også: KLÆR, KALK (nyhet), Triggerball, Grips. Se resepsjon for overview.



Til selve økten i dag var den preget av høy puls og svette, med litt ekstra pump på slutten. Selv om det var svettefest var det ingen som ga etter og kjempet heller på videre. GODT JOBBET!


Kos deg med et bildedryss fra dagen:


Storfornøyd!




Herlig med litt vind i håret mens en holder på ;)


Avslutter med dagens økt og score:



Ha en fin kveld videre, så ses vi igjen!


- Andreas og Helene





237 views
bottom of page