top of page
logo.jpg
Search

WE ARE OPENING – 09.Mai.2020

ENDELIG åpner vi igjen <3. Det er stor glede fra vår side og jeg er nok 10kg lettere og gleder meg til å gjøre utetrening kjekkere enn noen gang. #mostfunwins💥Både for nye og gamle💥. ————————————————— Verftet 4.0 får ikke åpne helt enda. Men vi er løsningsorienterte og ønsker ALLE velkommen til et FULT treningstilbud igjen – da med utetrening og 14 personer per time☀️! VI STARTER allerede i dag med 15.30 og 16.45😍🔥. ————————————————— Vil du komme i gang igjen med treningen etter koronatiden da er det perfekt å komme i gang hos oss NÅ💥 ✔. ————————————————— ❗️Test oss i 1 mnd for 499,- – ingen bindingstid eller forpliktelser❗️. ————————————————— Fra neste uke kjører vi timene (med forbehold at det er ok nok vær til å trene ute)😃: ————————————————— ✔ 09.00 ✔ 10.15 ✔ 15.00 ✔ 16.15 ✔ 17.30 ✔ 18.45 ✔ 20.00 ————————————————————- ✔ Samtidig minner vi om at både movement assessments og personlig trening er tilgjengelig. ————————————————————- Alle timene varer i 60 minutt der vi har 15 minutt mellom hver time for å ikke ha flere personer enn anbefalt på samme sted. Vi ber også medlemmene lese og følge retningslinjene som kommer i en mail fortløpende. Vi kommer til å følge strengt alle retningslinjer fra regjeringen/FHI. Treningen vi gjør ute nå er godkjent fra både FHI og smittevernlegen i Haugesund😎💪.

A post shared by Crossfit Verftet (@crossfitverftet) on May 8, 2020 at 4:07am PDT

Under her kommer mer informasjon om hva vi tenker om treningene videre. All informasjon kommer med forbehold om at det kan/vil komme endringer. Vi har aldri kjørt faste utetreninger før og dermed er vi nødt til å gjøre learning by doing (den beste måten å lære på). Vi setter også pris på tilbakemeldinger fra dere om dere ser forbedringspotensiale i hvordan vi gjennomfører timene våre. Vi hadde 2 timer på fredag som en test og den testen gikk veeldig bra :).

Vi har nå lagt ut matter på store deler av parkeringsplassen og hver person tar hver sin matte og holder seg der med mindre den får en annen instruksjon.

  1. I hovedsak er det viktigste at vi passer på hverandre og holde hverandre ansvarlige for å respektere retningslinjene som kommer under. Alle kan og vil gjøre noen små feil og da er det alltid godt å ha en venn som minner oss på det.

  2. Denne første uken kommer vi til å planlegge timene slik at de blir logistikkmessig gjennomførbare. Det betyr ikke at de ikke blir utfordrende og veldig kjekke :). #garantertgodstemning

  3. Timene blir både for nye og gamle medlemmer. Altså har dere en venn kan dere nå ikke ta personen med på bring a friend men vi åpner opp for at personen kan bli med dere på hvilken time som helst. Det blir maks 1 time per person og etter det må personen eventuelt velge en prøvemåned. Booking for disse personene må gjøres via å gi beskjed til en i teamet eller sende oss en melding på CrossFit Verftet @facebook/instagram.

  4. Regner det blir det timer da? Selvfølgelig. Jeg er vanntett og tror dere også er det. Så med mindre det er torden/storm så kjører vi på :D.

  5. Timeplanen starter med i grunn samme tilbud som dere hadde før vi stengte. Vi håper timene blir brukt slik at vi ikke blir nødt til å gå ned på tilbudet. Så her må dere holde hverandre ansvarlige og dra hverandre og eventuelt nye med på trening :).

  6. Som det står under, husk å ta med deg en ekstra genser/bukse slik at vi holder varmer før/etter trening.

  7. Når dere kommer på timen vil det være informasjon tilgjengelige for hvordan dere skal oppføre dere igjennom timen samtidig som instruktører selvfølgelig informerer dere.

Kids, Teens, Senior

Angående disse gruppetimene kommer vi med mer informasjon ila uken for hva vi ser for oss her.

PT / Kostholdsveiledning / Movement Assessment / Andre tilbud

Per nå er dette fortsatt tilgjengelig ute. Vi og andre jobber bak kulissene for å få dette til å bli godkjent inne. Mer informasjon kommer om vi får ny informasjon.

Ila neste uke kommer det mer informasjon om våre nyheter som movement assessment. Mat program osv. Følg med.

PT program – Hva skjer nå?

Dere som har PT program via truecoach vil få tilgang til å fullføre disse programmene. Så er dere på uke 1 har dere da 3 uker igjen.

————————————————————–

Jeg og Samantha lærte oss noe nytt i går. Hvordan lage en meme. Elisabeth fikk et av sine life goals overstått i går :D. Dette blir gøy :D.


Husk også å følg fat2fit på instagram 🙂 Jarl Vidar er i støtet om dagen.A post shared by @ fattofitmelingxaskeland on May 9, 2020 at 1:57am PDT

Jeg vet både jeg og teamet gleder meg til å se dere neste uke. Fredag var helt fantastisk å se de kjente fjesene igjen. God helg <3.

1 view

Comments


bottom of page