top of page
logo.jpg
Search

Ugly sweater - 04. juni. 2021

Hei alle, gooood fredag <3


I dag har vi en solid økt på planen bestående av løping og Dumbbell snatch. Distansen på løpingen i dag er litt lengre enn vanlig og på snatchene vil vi gå ett hakk tyngre enn det vi vanligvis pleier.

I løpet av 40 minutter skal det gjennomføres to runder av 2400 meter løping og 30 DB snatch. Det er altså veldig god tid så det er ingen stress i dag. 2400m vil si 3 runder med 800m, det er altså et stykke, så her er det viktig å finne et tempo som man klarer å holde jevnt hele veien. Tenk at du hele tiden skal kunne puste både inn og ut på to sekunder. Sliter du med pusten så betyr det at du holder et for høyt tempo. På hulk skaleringen er det en litt kortere distanse, her løper vi 2 runder i stedet for 3, så det blir 1600 meter. Har vi problemer med løping så blir det sykling i stedet.


Snatch er en øvelse som for mange er komplisert og vanskelig å gjennomføre. Det er en øvelse hvor vi får brukt hele kroppen og det blir mye å tenke på. Det viktigste er å holde en rett og fin rygg og bruker all kraften vi kan få fra beina og hofta. Vi ønsker å ta i mot Dumbbellen over hodet og ikke presse den over hodet. Som sagt så ønsker vi å gå litt tyngre på snatchene i dag. Det krever at vi er eksplosive i beina så vi slipper å bruke armene så mye som mulig. 30 er en del repetisjoner, så disse skal vi ikke gjøre unbroken. Del opp i sett, gjerne hvor repetisjonene går nedover, dette hjelper mye på motivasjonen. For eksempel: 10-8-6-4-2 = 30.

På hulk skaleringen så går vi ikke like tungt, fokuset er god teknikk og derfor flere repetisjoner (50). Finn en moderat til lett vekt, men som du også kjenner du må jobbe litt med.
Herlig gjeng som heier Alfred helt inn i mål<3Denne gjengen bestemte seg for å ta økten ute. Typisk at det begynner å hølje ned i akkurat dette tidspunktet! Selv om de ble søkke våte så synes de det likevel var utrolig gøy. Deilig å løpe i regnvær, synes hvert fall jeg :D


Takk for en herlig uke folkens. Jeg håper den har vært bra, at dere har fått nytt været og kost dere på trening. God helg så sees vi igjen på mandag <3

244 views

コメント


bottom of page