top of page
logo.jpg
Search

Team Randy & Glute Accesories – 30. Juli 2019

I dag hadde vi besøk av korsryggspolitiet. På tavla stod det 200 snatches, for time. På ansiktene deres så jeg forventning, frykt, undring, imens dere talte på fingrene hvor mange snatches det ble totalt og regnet dere frem til hvilken vekt en burde ha på.

Korsryggspolitet var på scenen grunnen en usedvanlig høy grad av korsryggsbevegelse i dagens wod. Andy var første representant, men sendte i 20:00 tiden batongen videre til Vegard for videre deising av dårlige korsrygger.

Husk husk, det er lett å ikke bry seg om ryggen i dag. Men tenk på ryggen om 10 år, 20 år, 30 år? Vi får kanskje ikke vondt med en gang. Men dårlige bevegelsesmønstre over tid fører til dårlig holdning, og stivhet, og om vi er uheldige, smerte. Gode bevegelsesmønstre styrker oss. Dårlige dreper oss. Derfor er det viktig. Gjør det så godt du kan, du trenger ikke gjøre det perfekt, men du skal streve etter å bli perfekt! For da minimerer du kjangsen for skader og ondter og vondter og får masse vakre muskelbunter.

I annet nytt fikk vi besøk av to gladiatorer; Maximus Decimus Meridius og Gluteus Maximus yndet oss med besøk. Neida. Jeg tuller. Maximus Decimus Meridius er navnet på gladiatoren i….gladiatoren (filmen). Gluteus Maximus er stumpen vår og er ikke en gladiator. Og vi fikk kjørt oss med split squats og hip thrusts.

I annet annet nytt ble Vegard skremt av Torgeir. Evy Anne drakk Evian og gjorde nydelige snatches. Frida og Jenny og Thomas og Øyvind ble også veldig veldig røde i fjeset.

Snakkes i morgen <3

Team Verftet 🥰

0 views

コメント


bottom of page