top of page
logo.jpg
Search

Sumo DEADlifts 5 reps – 25.Juni.2020

CrossFit er solgt!

Store nyheter for CrossFit om dagen. CrossFit inc har nå skiftet daglig leder og eier for dere som ikke har fulgt med i det siste.

Hva betyr det for oss? Om du ser intervjuet under virker det til å bare være positivt. Endring er alltid skummelt og også her. Men for meg så virker det nå som 2 gira personer skal gjøre endringer for CrossFit som utelukkende skal være positive. Og for oss har det jo veldig lite å si, modellen til CrossFit er veldig fri og det gjør at vi vil fortsette å gjøre alt vi har gjort tidligere innenfor våre vegger. Vi jobber hver dag for å bli bedre og det kommer vi til å fortsette med! 🙂


Utegymmen fikk seg også en oppdatering i går. Om du nå ser solen titter frem kan du alltids booke deg på egentrening via appen (alle booker seg på timen som er fra 21.15-21.45 for å ha oversikt over hvem som har egentrent hver dag). Her kan du få masse sol og samtidig få unnagjort litt deilig trening.

Spørsmål angående 1 on 1 Vi har fått masse henvendelser etter gårsdagens mail. – Har du hatt en 1 on 1 samtale før trenger du ikke en ny. – Så lenge dere booker 1 on 1 før 01.07.2020 får dere den gamle prisen. – Om dere vil booke eller har spørsmål send en mail til info@crossfitverftet.no. – For booking send 3 forslag etter 01.07.2020 da dagene før er fullbooket.

VI HAR VERDENS BESTE MEDLEMMER <3 #ATH

Vi har ikke bare verdens beste medlemmer, vi har også verdens beste TEAM <3. Sammen gjør vi Verftet til en fantastisk plass!. Hva betyr #ATH?

Korona traff oss rett etter vi hadde kjøpt en glassvegg til 50 000,- og en inbody maskin til 80 000,-. Kanskje ikke så mye penger for en stor bedrift, men for oss kjente vi det godt. Oppå dette kommer 2 Nederlendere (Mart&Sam) som skal leve 100% av Verftet. Hehe, god timing mr.Korona. I tillegg hvis vi ser på det store bildet har Verftet på et halvt år gått fra 0 personer på fulltid til nå 4 stk. Vi har virkelig har følt oss utpå tynn is og veldig sårbare når Korona slo inn, det har gitt netter med hodet på fullgir for Askeland. Men vi har heldigvis fortsatt stø kurs fremover og gitt gass med stor positivitet :)). Jeg har vell aldri jobbet så hardt for noe som jeg har jobbet for Verftet det siste halvåret. Da er det veldig kjekt når det går rette veien. I dag var dagen vi gikk forbi tallene våre før Korona og med det treffer #ATH (ALL TIME HIGH) i medlemstall. Det i Juni/juli som gjennom 5 år har vært de treigeste månedene ila året. Det er kanskje ikke helt rett markedsstrategi og skryte, men ærlighet varer lengst og vi er veldig stolte, lettet og ikke minst glade :)). I det jeg skriver dette blir jeg rørt og veldig veldig stolt, tusen takk til alle dere som er så støttende, prater oss opp på Kafé, tar med en venn på trening eller bare på deres måte støtter oss. Vi har hatt et helt vanvittig høyt tall med støttende medlemmer i Korona tiden, takk til alle dere, dere som måtte pause har vi også 100% forståelse for og er veldig glade for at dere er tilbake igjen! Vi ser all støtten vi får og setter stor pris på alt. Vi takker alle dere og håper dere vil være med fremover, snart er vi 5 år og vi gleder oss til de 5 neste ! :).

Feiring av ATH med øl på kontoret! 🙂


2 views

Comments


bottom of page