top of page
logo.jpg
Search

SummerPumpin´

Det var suverene (bokstavelig talt) Henrik VIII av England som først la fram ideen om en sykkel som ikke beveger seg men som gjør vondt. Sykkelen forsvant i historiens tåke i århundrer, før Henriks torturredskap dukket opp på verftet igjen.

I dag skulle vi sykle mye. Og samtlige kjente dette i bena, og litt dypt inne i muskelen ved siden av hjertet og sjelen. Det var en lang økt. Litt dryg. Vi måtte bestemme oss. Kjempe for det. Og kjempe det gjorde vi.

I annet nytt så sendes en digital takk til Bjørn Magne og Lene. Disse musketerene var villige til å ofre liv og sjel mobiltelefonen sin en liten time, for at verftet skulle bli fyllt med vakker musikk. Vi takker dere og bøyer oss og husker dere for motet og sjelen og den frie ånden deres. Dere er gode! Tommel opp! #

I andre nyheter så snakket Torgeir og Monica om slanking, og ble enige om at en kan spise ufattelig mye om man bare spiser rett! Torgeir mente likevel at det var vanskelig når Rema serverte frosne lefser med sukker og kanel for 0,- stykket. Basic Timen var fyr og flamme. Elisabeth ble med guttene på lag og knuste økta! Evy Anne og Merete og Birgitte viste uvanlig god ståpåvilje, og fikk usedvanlig mye syre i beina. Ellers strakk undertegnede i dag. Han strakk ikke en muskel, eller strikken, eller grensene, men strakk litt på kroppen. Det var deilig. Notat til selv. Strekk mer! Hvorfor strekker jeg ikke mer?! Hjelp?!

Uansett , for å runde av, Burpee challenge går mot sin sørgmodige, modige, vemodige slutt. Vakker applaus rettes til alle dere! Katrine og Kjellaug og Birgitte, og alle dere andre som ikke blir nevnt med vakre fornavn fordi det tar for mye plass. Alle dere som var med! Dere er gode. Håper dere fikk elsket godt med bakken, fikk gjenildnet kjærligheten for verdens enkleste og vanskeligste og tyngste øvelse! Håper dere ble bedre! Håper dere er med godt mot! Snart kommer det en ny challenge å strekke seg etter. Tommel opp askepott!

Snakkes sikkert så snart solen står støtt! #BokstavRim #ForgottenArts #SørenSørensen

Team Verftet ❤️

0 views

ความคิดเห็น


bottom of page