top of page
logo.jpg
Search

Strongman & Girls

Don’t go from hero to zero. Lift heavy, stay safe.

T3 – 6 min per station. 1. Build up to 1 lenght max weight sled. 2. Max Tireflips (3 min) 3. Build up to 1 length max weight on yoke carry 4. Max rep farmerswalk 50/35 kg

Takk for en ualminnelig sterk 3. Januar ?

I går måtte dere være flinke, i dag ble dere bare bedt om å være sterke. Sterke i et hav av utfordrende, ukjente øvelser.

Vi preker alltid M–> C–> I her på verftet. Noe som var spesielt viktig i dag. Strongman øvelser er krevende fordi de tillater oss å beherske mye, mye vekt på en relativ enkel måte. Likevel kan feil teknikk og ukjente bevegelsesmønstre lede til skader over tid.

Dere var alle flinke og vakre med formen i dag. Respekt. Tommel opp.

Tommel opp også til dem som har skrevet sine mål på tavlen. Ikke vær en firkant og hold tilbake, skriv deg opp vel! Store mål som små. Alle er store på vår lille tavle!

P.S. Scroll forbi bildene for et mysterium. ?

En svett og klam og klebrig skjorte er gjenglemt. Var det julenissen som glemte den i det han fresende for fort til nordpolen? Var det tømmermannen som la den der etter en god dag med hogst? Var det mest Karl Sigurds feil eller litt Vivians også? Var det Vegard som hang skjorten opp for å fabrikere fabuløse mysterium med intensjon om å booste blogg-besøkene til verftet?

Ingen vet. Men de som kjenner skjorten igjen bes hente den. Ta gjerne en økt i samme slengen.

Ta-Ta

Team Verftet.

5 views

Comments


bottom of page