top of page
logo.jpg
Search

Strict Press og Lizzy

Thin Lizzy stømmer sakte rytmer ut gjennom anlegget. Martin har forbløffet Basic Timen med en siste og endelig og hjertefølt rendisjon av dovregubbens hall. Eline har funnet en boks uelskede og vakre gjenstander som leter lat etter sitt gamle hjem.

Jenny og Elisabet og Elin og Monica og Maria kommer frem til tavlen. Neste time begynner…Første del har de kontroll på.

Strict Press 10 – 10 – 10 @ 72,5% av 1 RM Every 2.30

Det er siste del som er utfordringen. Til dels teknisk, til dels puls, til dels styrke. Pur, pristin Crossfit. Ikke å forveksle med bandet Thin Lizzy. #TheBoysAreBackInTown #NotPrince

Thin Lizzy 3 Rounds 15 Power Clean 50/35 20 Pushups 2 Rounds 27/21 cal row 75 DU’s 1 Round 50/35 cal bike

Elisabeth kikker nervøst mot sykkelen som lomer gjevt baki rommet. Hun gjør matten i hodet. Det er mange kalorier. Jenny tenker på DU’s. Monica tenker på styrkevendingene. Vegard smiler bredt og brautete og annonserer timecap på 21 min.

Etter økta er alle lykkelige. Det er bra. Maria er rød og Monica er rød og likedan skal neste time også bli røde og vakre og glødende av monstrøs mestring. Jan og Elin og Kjersti stiller seg opp. Det er deres tur.

Elin og Kjersti får tommel opp for innsats i dag. Styrkevending er en stor bestilling. Det er litt stressende, men undertegne kan signere, slikke, og skrive under på at dere var velding flinke og dyktige og lærevillige. Dere forbedret dere stort. Selv om dere kanskje ikke følte det selv. Husk alle sammen! Ikke stress! Ting tar tid. Ting må ta tid. Ting som er fort gjort er ikke verdt å gjøre sa Sokrates.

Med det takker jeg for meg. Men la meg påminne dere om førstkommende lørdag. 10:00 er det normal BAF. Men så, timen etterpå kjører vi MinneWod for Morten Haraldseid. Håper mange møter opp med minner og makt og tanker og energi for å hylle en gutt frarøvet verden årtider for tidlig ? Vegard og Erik Haraldseide venter på dere og skal lose dere gjennom økta!

Ha en vakker, verdifullt vakker, Kristi Himmelfartsdag!

Team Verftet ?

1 view

Comments


bottom of page