top of page
logo.jpg
Search

Strict Press 1 RM & “Handcare” – 3. April 2019

God vakker dag. Hørt om gutten som ikke fikk spille gitar? Fordi faren var streng ? Men alvor. Vi var strenge i dag, harde og ulende og vonde mot fingrene. Ikke gitarstrenger, men strenge coacher. Strenge fordi øvelsen som skulle testes i dag var streng press. Strict Press som det heter på Crossfit.

Husk alle sammen å skrive på tavlen! Dette er en uke med mange tester så langt. Skriv ned vekta i press i dag, og om fire uker, påskesnop, eller en måned, tre år, eller en sommerferie, når pressen kommer igjen og du har glemt hva du løftet i dag; da kan du finne denne utsøkte, smakfulle bloggen og finne din 1RM og sammenligne.

Legger ved Demo av øvelsen som film. Filmen går gjennom noen fine PoP. Legg også vakkert merke til jentas upåklagelige ryggpositur. Nydelig. Deilig. Hun strammer magen, “vender ribbeina inn”, strammer rumpelstumpen. Hun har en vakker og skadefri rygg fordi hun gjør alt det. Tommel opp, demo(n)jenta!

Resten av økten så slik ut:

Handcare EMOM 12 17/12 cal row 12 T2B Max legless ropeclimbs

Tungt med legless rope climbs. Håper vi klarte å få hendene deres vakre og flotte og nydelige og filt ned og mishandlede ila økten. Det var målet. Neida. Målet var å få dratt litt. Push/Pull. Det er ganske mye press i Crossfit (pun ? intended). Press som i skyving. Skuldrene jobber mye i en retning. For å jevne dette ut og få vakre og behagelige skuldre er det gunstig å dra mye for å kompansere, slik at vi ikke blir skeive. Skeive skuldre kan bli vonde skuldre.

Stort klapp rettes mot Karoline, som fikk tre high fives av undertegnede. Hun fikk også tre løpende PR’s i Press idag. Deilig Karoline. Ellers, Gro og Magnus lo og gren og teipa hendene. Slitne hender er vondt. Gjør som Gro og Magnus og ta det litt chill, ta abmat situps isteden for T2B, tar du T2B, gjør dem strict som Gro. På den måten revner ikke hendene mer, og vi kommer oss raskere tilbake til treningen igjen.

Ønsker alle en fin torsdag. Og husk: Får du en mulighet for å vise snillhet, eller ømhet, eller omsorg i morgen – bruk den. Vær snille med de rundt deg, så er de rundt deg snill med deg. På den måten blir alle litt gladere ❤️ #PayItForward #AppendixOfLove

Ta-Ta ?

Team Verftet

2 views

Comments


bottom of page