top of page
logo.jpg
Search

Still standing - 29.Juli.2021

Updated: Jul 30, 2021

Hei folkens, da er det Marie her igjen! Noen uker siden sist jeg skrev her på bloggen, jeg har jo vært på ferie. Jeg har da blant annet vært hjemme i Vadsø en tur og jeg kan bare si at jeg aldri skal klage på været her i Haugesund. Ja, det regner så og si konstant her, men vi har det hvert fall varmt. 8 grader og stiv kuling var ikke noe særlig midt i juli. Veldig koselig hadde jeg det uansett, men det var stas å komme tilbake til dere!


I dag har vi hatt nok en Team-økt. En lang og beinhard svettefest.

Dagens økt hadde en 30 minutters TimeCap, det var mange øvelser vi skulle gjennom med mye som skjedde på en gang.

Det så kanskje veldig mye ut når dere kom og så tavlen, men heldigvis deltes alle repetisjonene på to. For å gjøre det litt tyngre i dag, så fikk ikke partneren som ikke jobbet med repetisjonene ta seg pause - det resulterte i syre i så og si hele kroppen. Det svei hvert fall godt over alt hos meg.

Til tross for at det var en himla tung økt så har dere alle hatt en helt fantastisk innsats i dag! Dere er så flinke å motivere hverandre gjennom øktene, fortsett med det :DIgjen, veldig fint å se dere alle igjen. Håper du har hatt en fin dag så sees vi igjen i morgen <3

212 views

Comments


bottom of page