top of page
logo.jpg
Search

Stick to it – 24.Oktober.2019

Dagens Workout:

EMOM 30 1: Calorie Row 2: Calorie Bike 3: Rest 10 runder totalt med mantalt arbeid om mann traff rett på økta 🙂

Whiteboard praten i dag var veldig kjekk og passet veldig godt til dagens workout. Slike økter som dette er veldig mentalt, det er fort gjor at «styggen på ryggen» kommer og forteller at du ikke er sprek nok, sliten i beina og bryter oss ned.

Vi brukte derfor tiden på å drøfte litt om dette og ble enige om viktigheten av at alle på timene er ansvarlige for en positiv stemning. Om en person kommer inn på timen og forteller hvor sliten han/hun er i beina så flytter den personen fokuset til alle andre på det, og da ja kjenner også andre kanskje at ja, det er jeg også.

Et annet eksempel som mange kjenner seg igjen i er om man kjøper en ny bil. F.eks en Skoda legger du plutselig merke til alle andre Skoda`ene på veien, før du kjøpte den så du ingen. Sånn er det altså også på trening, ordene våres er utrolig viktige og de skaper vår karakter. Både på trening og utenfor trening. Det er greit at du bare sier fakta om det er varmt i lokalet, men det er en negativ fakta og her på Verftet er det alle dagene i året klagefritt og positivt. Vi ønsker å lage den beste atmosfæren for at dere får de beste resultatene den ene timen dere er her om dagen <3.

As you listen to that voice in you head, that voice becomes your best or your worst coach. Nobody will coach you more than that voice. If that voice was projected over a loud speaker, would you be proud of it? Ben Burgeron (coach av 1000games atleter)

Oppsummert resultat av dette var 100% innsats som varmer hjertet til en coach. Ingen følelse er bedre enn når du vet du har gitt alt du har. Gi dere selv ett klapp på skulderen, det fortjener dere <3.

Sko til salgs. 500,-. Brukt 5 ganger. størrelse 42,5

Takk for nok en nydelig dag !

2 views

Comments


bottom of page