top of page
logo.jpg
Search

Speed of sound - 02.februar.2023

Heei alle,


Coldplay fikk dagens store overskrift.


Pree Kids


Tuva har Pre Kids som er fra 6 år og ut 3.klasse. Vi har nå 6 Kids og har veldig lyst på enda flere! - Det er fult mulig til gratis prøvetimer for alle som er interesserte 🙏


www.crossfitverftet.no/crossfit-kidsFood Challenge


Er du klar for å starte 2023 på en fantaaastisk måte??? Bli med på vår fantastiske challenge!


Her ser du en side fra appen vår. Det er flere oppdateringen fra sist og en av dem er at du kan velge to egne vaner du ønsker selv og opprettholde under utfordringen. Du vil da kunne få en winning streak om du klarer flere dager på rad.


Du vil også få poeng ift hvor mange gram med grønnsaker eller frukt du klarer, om du har trent og om du ikke har spist prosessert mat.


Alt dette summeres sammen i et herlig leaderboard slik at vi sammen gjør hverandre gode ❤️ .


Samtidig kommer en gruppechat der det deles bilder, oppskrifter og motivasjon.


Håper det blir flere personer med en noen gang for dette her har vi alle godt av og det er jækla mye kjekkere å gjøre slik som dette sammen enn helt alene 😊.


Book deg på via info@crossfitverftet.no , eller:


https://clients.mindbodyonline.com/ASP/main_shop.asp?studioid=229704&tg=7&vt=&lvl=&stype=41&view=&trn=0&page=&catid=&prodid=&date=2%2f2%2f2023&classid=0&prodGroupId=&sSU=&optForwardingLink=&qParam=&justloggedin=&nLgIn=&pMode=1&loc=1
Ellers har Tuva vært trener for seniorene i dag, det endte med applaus 🤩🙏Ellers har det vært fult hos på CrossFit Teens, Sunn & Sprek og somsagt en liten gjeng på Pre-Kids.


Dagens økt var en rolig 40 minutters luring som gikk veldig bra for de aller fleste. De som klarte å løfte tungt på snatchen fikk det litt ekstra og de som gunnet på med kalorier fikk det også litt ekstra.


Sjur og damene hoppet over pausene en periode men ellers gikk det ganske så smooth 😆Mange nye flotte mennesker


Mange nye flotte fjes på Verftet om dagen, husk at du som gammel må ta ansvar for at vi er en plass for alle. Si hei, få de inn i sofakroken og pass på at de føler seg velkomne hos oss ❤️. Det er ekstra viktig at den gjengen her får en high five!


Har du et "fjes" ta de med på bring a friend enten på onsdager eller lørdager 🙌


Ha en fin kveld John & Andreas167 views

Recent Posts

See All
bottom of page