logo.jpg
Search

Soup sandwich - 11.juni.2021

Hei alle sammen, endelig er fredagen her og det er helg! Hva er vell ikke bedre enn å avslutte uka med en high-skill workout?


Dagens økt bestod av Bar Muscle Ups, Sit-Ups og Handstand Push Ups. Mange tenker sikkert "Oh, shit, det kommer jeg aldri til å klare", men vi har selvfølgelig skaleringer som passer for alle. I slike øvelser som for eksempel BMU og HSPU så er styrken det største problemet og som gjør at man gjerne sliter med disse øvelsene. Derfor har Batman og Hulk skaleringene fokus på nettopp dette, styrke.

Økten har en 17 minutters TimeCap, men vi ser for oss å bruke rundt 12-15 minutter. Fullfører vi lenge før dette så har vi valgt en for lett skalering. I dag er det ikke om å gjøre å bli fortest mulig ferdig, men å utfordre seg selv og øve på det man kanskje ikke er så flink til. Derfor kan det være at man for eksempel må gå ned på antall repetisjoner.


Det er 4 runder som skal gjennomføres og repetisjonene går ned for hver runde. Det blir altså litt og litt lettere for hver runde du tar, hvert fall for motivasjonen.
Maria hadde med seg chips-posen på trening i dag, lurer på hvorfor? hehe...Det har også vært bedriftstime her hos oss i dag. Det ser ut som at de har hatt det veldig gøy, de var hvert fall blide og fornøyde når de var ferdige.Jeg håper dere har hatt en fin uke, og hvis ikke så kommer det alltid en ny ;) Ha en strålende helg så sees vi igjen på mandag <3

230 views

Recent Posts

See All