logo.jpg
Search

Snatchy Monday – 04.September.2019

Timeplanen for høsten

Disse timene står i fare for å forsvinne med mindre dere møter opp på timene. Mandag 08.00; Onsdag 06.30; Fredag 08.00. Møt opp på timene så forsvinner de ikke, men vi kan ikke ha timer med 2 personer dessverre.

Høsten er i gang og vi fyller opp timeplanen så mye som mulig. Vi har da tatt valget å ta inn litt timer inn i løfterommet. Dette for å være kreative for å drive Verftet enda mer effektivt.

Slik som det blir i høst med doble timer:

Mandag 17-18 ; Tirsdag 16.30-19.00 ; Onsdag 17-18 ; Torsdag 17-18.

Vi setter stor pris om dere kan ta egentrening før/etter disse timene. Om det lar seg gjøre kan dere gjøre småting på siden i hovedrommet, men om det ikke passer kan du risikere å ikke få egentrene den dagen, da må du hive deg på WOD og mest sannsynlig få trent bra den dagen også :). Om dere egentrener MÅ DERE RYDDE ETTER DERE, noe som ikke ble gjort idag..

Dere har fremdeles 22/23 timer hver dag dere kan egentrene så håper dere har forståelse for at vi ønsker å utvide tilbudet vårt og utnytte det ekstra rommet vi har.

«Vanlig» egentrening?

Dere ser reglene under for vanlig egentrening. Vi har et eget rom til egentrening og ønsker å fortsette med å bruke dette i hovedsak til akkurat det da vi har sett hvor bra det har fungert. Vi prøver også å gjøre noen unntak der dere kan gjøre småting i hovedrommet. Blir disse reglene ikke respektert går vi tilbake til ingen trening i hovedrom utenom timer.

Alt som IKKE er lov i hovedrom er altså lov i egentreningrom, der er det bare å kose seg :).

Hva skjer i byggeprosessen?

I morgen etter morgentimene legger vi resten av gulvet. Har du en time til overs setter vi stor pris på all hjelp :).

Ila uken starter de arbeide på andre siden av veggen. Da støyper de, legger opp rør og gjør det klart til å bygge de nye flotte garderobeanleggene våre :).

Nye inngangskort klare til nye eiere? Lyst å ha tilgang til lokalet fra 05.00-23.00 hver dag? Prat med en trener og han/hun finner til deg. 150 ,-.

0 views

© 2020 by Verftet