logo.jpg
Search

SmedaSundet 7. Februar 2019

En dag for bøkene er i boks. Deilig å være sammen med alle. Deilig å høre alt det positive vi har å si om hverandre. Hvis du kan være hva du vil i denne lille verden, vær snill. Vær positiv også. Og gi komplimenter til de som fortjener det. Komplimenter gjør oss lykkelige og glade og fulle av store smil. De negeres fort av kritikk, så trikset er å gi mange, mange. Elisabeth var så gira at hun måtte fortelle tre komplimenter om sin bestis Gro. Øyvind fortalt hvor lykkelig han var for sin kjære Antonias strenge arm som fikk han med på crossfit, så glad er Øyvind i Antonia at han også måtte slenge et kompliment til hennes vei. Ellinor er blid og positiv. Cecilie er tøff, tøff selv i en helt ny gresk verden, og holder motet opp og ønsker å lære. Deilig. Håkon er en kjernekar med et glimt i øyet. Så mange komplimenter å gi, men akk så lite tid (bloggplass) ❤️

Til økten!

Smedasundet Amrap 16 75 DU’s 50m Farmers Walk 25 Situps 15 (Strict) Pullups

Double unders er den julenøtten som nøtteknekkeren nekter å knekke. Det er den usedvanlig simple, men å så vanskelige øvelsen som mange strever med. Mitt beste tips. Gjør som Matt Fraser. Gjør det ofte. Kom inn ti minutter før en time. Velg et tall. 5. 10. 25. 73? 1000? Og øv. Øv på double unders. Forskning viser at øving gjør deg bedre! Det er et fantastisk redskap for kondisjon, bevisst og bevitnet av de rykende og rødglødende ansiktene til Andreas, Eskild, Elisabeth og Jorunn i dag.

Videre så hadde vi strict pullups i økten i dag. Det er veldig bra. Vi kipper mye i Crossfit. Fordi det er bra. Fordi det gir intensitet. Fordi intensitet gir resultater. Men. Av og til kan det være godt å jobbe med styrken. Spesielt de som ikke kan ta altfor mange pullups. Du bør egentlig ha et solid sett med pullups inne før du begynner å kippe. Da er vi sikre på at skulderen din er sterk og vakker og tåler belastningen.

Tror mange syns økten var kjekk. Tror mange syns Farmer’s Walk var tungt. Ellinor kjempet, jeg så manualen slite seg ned, ned, helt ned ytterst på fingertuppen av lillefingeren. Jeg så henne vakle. Strekke seg mot målstrekken. Bare litt til. Det gikk akkurat ikke. Deilig. Øyvind hadde okseøyne lyst opp i rødt, ville holde fast på manualene bare litt lengre. Det er bra. Vi presset oss. Men husk på ryggen. Skyv skuldrene bak, aktiver kjernen. Ha en fin og rettferdig rygg, en strak rygg. Bare da skal vi presse. M.C.I.

Cecilie får litt skryt på bloggen i dag. Skryt, ikke fordi skryt må bli gitt, men fordi skryt fortjenes. Cecilie er råtøff. Skal på timen i morgen. Den berømte timen, den gode timen midt i skumringen, hvor verden sover og bare helter reiser seg for å strekke seg mot himmelen. Hun er litt ny til crossfit. Litt usikker. Men modig. Hun vet ikke hvordan det hele går. Men, “Jeg må prøve”, sier hun til meg og smiler før hun forsvinner ut i nattemørket. Cecilie forbedret seg også veldig på hoppetauet i dag. Tommel opp!!

Med deg takkes dagen for. Vegard venner ansiktet mot puten. Puten. Den varme og vonde puten som hvile bringer, og med hvilen, fredag ?

Ta-Ta

Vegard ?

0 views

© 2020 by Verftet