top of page
logo.jpg
Search

"Skills that kills" and "Let´s stay together" 18.november 2021

Hei og god kveld! Håper alle har hatt en nydelig uke så lang :D Tenk at det allerede snart er helg igjen?


I dag har vi hatt en part 1 og en part 2. Part 1 var en skill practice workout som bestod av 5 runder med 1:00 handstand walk/wall walks - 00:30 rest - 1:00 pistol squat/assisted pistol squat - 00:30 rest. Her fikk vi en gylden mulighet til å få øve på disse to øvelsene, noe som alltid kommer godt med. Fokuset for part 1 var kvalitet fremfor kvantitet, som vil si at vi ønsket at du fokuserte på teknikk og å mestre øvelsen fremfor flere repetisjoner med dårlig teknikk. Part 2 var en 12 minutters amrap i team på 2, der dere sammen skulle løpe 200m med MedBall etterfulgt av 15 synkroniserte burpees. Samtlige kan nok være enige om at pulsen fikk kjørt seg på denne delen.


Forhåpentligvis slipper tirsdagsøkten beina om litt, slik at flere klarer å sette seg ned uten å gi grimaser. Til tross for det forstår jeg godt at den sitter i enda, og jeg sier meg enig med Marie fra gårsdagens blogg - utfall er virkelig gangsperr garanti!!


Bildedryss fra dagen:
Utover treningen fikk vi et herlig besøk i dag. Andrea har fått seg en liten hund som kun er 8mnd gammel. Har dere sett noe så søtt??
Dagens økt og score:Ha en nydelig kveld videre og en god natt søvn :D


- Helene

224 views

Commentaires


bottom of page