top of page
logo.jpg
Search

Row Challenge & Midline

I dag var paradoksalt vakker. Dagen i dag handlet om å ro. Å finne ro. Å ro til lands. Å bero på lagkameratene. Å ha tiltro til vår egen fysiske form. Å rolig ha pause mens andre ror i ro – så langt teamet klarer på 30 min!

Det var et jevt mål på tavla. Det ble ikke ny, all time rekord. Men. To menn og Elisabeth kom farlig nærme med 8478m. Bjørnar, Helge, og Thomas flørtet også rolig med den gjeve rekorden og rodde 8999m! Dere får skryt for spesielt vakker innsats. Øyvind var spesielt innsatsfull i dag og var spesielt rød i kjakene etter økten. Det ryktes også at Torgeirs usedvanlige rofremkallende (er det et ord?) smil var noe anstrengt mot sluttlinjen.

Økten finner dere i detalj under…

I andre nyheter har Jan startet et nytt styrkeprogram. Jan skal da ta 1×20 reps i knebøy flere dager i uka. Det er et stort sett. Jan syntes det var et stort sett. Jan håper på store lår til høsten. Undertegnede kommenderer Jan for viljen til å stå ut et så stort sett. Forskning har også vist at å gå all out på et sett øker hormonnivået i kroppen og fyrer kroppen opp. Vi blir anabole. Sterke. Spreke. Kan være noe å tenke på om du har dårlig tid en dag og ønsker bang for your bucks.

I tredje nyheter storkoser Kjellaug seg med Kettlebell Challenge. Hun synes det er veldig kjekt. Mye kjekkere enn sist gang, sa hun. Line storkoser seg spesielt mye på styrkerommet hvor hun trener styrke. Line snakket med Vegard. Og verftet vurderer å legge inn forbud mot grimaser under midline trening. Thor og samtlige andre var skyldige i noen groteske godfjes når det rev i magen og vi måtte holde, holde, holde og stramme og slite. #BareTull Undertegnede skulle ønske han hadde mobilen Handy og på den måten vært i stand til å forevige og meisle ansiktene deres inn på bloggen. Det så tungt ut.

Ellers ønskes dere en vakker varm vemmelig Torsdag <3

Team Verftet ?

2 views

コメント


bottom of page