top of page
logo.jpg
Search

Pump Fakt - 22.Desember.2021

Back to the old gooood days. I dag hadde jeg alle timene på Verftet, slik var det ofte før. Men lenge siden nå. Super kjekt å bli mer kjent med mange kjente fjes som enn ikke blir like godt kjent med som å være sammen "ute på gulvet". Det som ikke har endret seg fra de gode gamle dagene er at det fortsatt er utrolig mange kule mennesker som trener på samme plass. En av de tingene jeg elsker med CrossFit er at alle er like, alle gjør samme økt, ingen er bedre enn noen andre. Om du er det ene eller det andre utenfor døren, behandler vi alle likt. Det er fint.


Dagens workout,


Del 1: Pump sesh med en kompiss #godstemning

Del 2: Litt rolig styrketrening, ikke for mye, men passelig #godstemning

Del 3: Abs for dessert, litt sit-ups med vekt og en hau med 1 fots V-ups


Ellers var det rolig på Verftet i dag i forhold til mandag og tirsdag. Det merkes at Julen er rett rundt hjørnet. Så er du bekymret for smitte vil du kunne trene med veldig god avstand nå på Verftet med alle tre rommene oppe og gå =).


12 Days of Christmas


Vi kjører på som normalt, så book dere på timene som er ute. Det blir litt annerledes mtp hvordan vi har gjort det tidligere. Alle vil få en firkant og alle vil gjøre hele 12 days of christmas inne i firkanten.


Du må da forholde deg til tidspunktet og møte i tide. Du får ikke komme inn før tiden og får de 90 minuttene til å gjennomføre alt fra oppvarming til vasking rydding.


- Det blir team økt

- Det blir god stemning

- Det blir julemusikk

- Det blir mennesker som er glade, fulle i positiv energi og koselig

- Det blir litt slitsomt =)



Andrea tok godt vare på gjengen som var der i morgentimene i dag



Thaddeus hadde PT med Faizy i Kveld.


For dere som fortsatt ikke kjenner Thaddeus så godt så kan jeg ikke si det nok ganger. Dette er en smart mother fucker =). Han har jobbet med Sportsfysio i 10 år, samtidig som han har lang CrossFit erfaring. Slike personer finnes ikke i Haugesund og er nok ytterst sjelden i Verden (ja Verden). Så in house har vi en person med enormt mye kunnskap, hadde jeg vært dere som medlemmer ville jeg utnyttet han for det det er verdt, om det er PT timer, movement assessments (konsultasjon) eller bare et spørsmål når du går forbi =).



See hvor kul Line er med Verftet merch! Husk at du alltid kan få kjøpe dette om du spør en trener.



Bart som Thaddeus har sin siste dag på Verftet på fredag. Vi har nå startet reisen han med CrossFit og han har allerede funnet seg en box i Nederland. Noe så kult, uansett om du skal flytte en plass vil det alltid være en CrossFit box som er helt unik du kan være en del av.



Dagens høydepunkt!


Marius og Jørgen kommer på trening -> Jørgen: "I dag skal du lære Muscle-ups Marius" -> Marius "Lol, det er jeg ikke sterk nok til". Jeg lytter og går all in for at dette må vi jo få til. 15 minutt senere, there it is <3.


Dagens lærdom, vi undervurderer oss selv hele tiden. Prøv noen gang på noe du tror du ikke klarer. Plutselig klarer du det.




The board and scores




Morgendagens Fest:


Wonder Woman:

For Time:

5k Row or 3,5K Ski or 10K Bike-erg

300 Double Unders

100 Single Dumbbell Box Step Ups 22,5/15 - 20" box


[38 Minute Time Cap]


Batman:

For Time:

5k Row or 3,5K Ski or 10K Bike-erg

150 Double Unders

100 Single Dumbbell Box Step Ups 15/10 - 20" box


[38 Minute Time Cap]


Hulk:

For Time:

4k Row or 2,5K Ski or 8K Bike-erg

500 Single-Unders (max 5 min)

100 Single Dumbbell Box Step Ups OPT - 20" box


[38 Minute Time Cap]

323 views
bottom of page