top of page
logo.jpg
Search

Puck - 26.Januar.2021

Hei bloggen


Martine her. Skriver min andre blogg for dere i dag folkens. Utrolig gøy å få lov til å være trener til så mange kjekke og motiverte mennesker. Jeg trives utrolig godt med dere alle og synes det er så gøy å få være med som trener for dere. Vi er godt i gang med navneopplæring og jeg lover at jeg i løpet av Januar skal vite at Ivan ikke er Odd roger osv.. Jeg skal prøve så godt jeg kan å lære alle navn og jeg ser frem til å bli bedre kjekt med dere alle.


I dagens økt fikk vi kjenne litt på kondisjon, melkesyre i lårene og tunge burpees to target. De fleste la seg ut på vinterføre og sprang distansen de hadde valgt. Det var også god stemning og tunge meter på biken inne! God flyt gjennom timene med mange fornøyde ansikt da de endelig var ferdig. Hva var tyngst i dag mon tro? Var det pistol squats, lunges eller løpingen? Målet i dag var å finne et tempo hvor det var tilstrekkelig å holde ut med et jevnt tempo på alle øvelsene. Det så ut til at alle holdt et fint tempo, fikk puste godt og det viktigste.... Vi har hatt det gøy i dag:))))


I dag gjennomførte vi pistol squats, eller som vi skrev i dag one legged squat. Som dere ser i filmen under er det veldig likt gjennomført som en normal squat/knebøy.For mange var dette kanskje en ny øvelse, men det er en god øvelse for både balanse og styrke. For dere som vil øve enda litt mer.

Sjekk ut:


For en utrolig fin gjeng jeg får lov til å jobbe med. Dere viser mye pågangsmot og viljestyrke uansett hvilken dag det er. Gøy å se hvordan vi alle motiverer hverandre og kommer oss gjennom hvilken som helst økt så lenge vi står sammen om det.Winter is comiiing!! Vi tøffet oss litt med løping ute i Januar i dag, de fleste hadde fått med seg hintet om å ta med en jakke. Noen kom i shorts #godstemning. Men husk alltid å ha med en liten jakke i treningsbaggen for vi kan alltid finne på å løpe litt.


Ha en fin kveld folkens! Snakkes i morgen:)))

231 views

Comments


bottom of page