top of page
logo.jpg
Search

Pin Ball – 02.Mars.2020

Først. Dagens workout, what a workout. Om du klarte å treffe runde etter runde selv om du ble litt sliten. For en mestringsfølelse og for en digg økt =)

Dagen startet 06.30 i dag Ben hadde morgentimene etterfulgt av seniorene 11.00. De stor koser seg og det er fortsatt noen plasser igjen før det er fult. Så har du en 60+ ing du er ekstra glad i. Spark de i baken ned til oss så skal vi ta ekstra vare på de og forhåpentligvis holde de friske og raske så lenge som mulig.

I dag skulle jeg ha de 3 siste timene på Verftet og alle timene var sånn, å så kjekk gjeng, å så kjekk gjeng, å så kjekk gjeng! Så fantastisk gøy å coache dere igjennom dagens økt =).


Hos Carlos har startet hos oss, ta han godt i mot og ta deg gjerne en kaffekopp hos han 🙂

Gymnastics & Strong

Forhåpentligvis har dere fått med dere at våre nye trenere Samantha og Mart skal ha nye kurs. Her er litt av tanken med kursene:

Gymnastics: Har du lyst å få mest mulig ut av timene, da kreves det at du tar deg tid til å øve. Ja i timene tar vi oss tid her og der, med kontunitet. Men veldig ofte ikke spesefikt nok akkurat mot deg. Har du lyst å mestre en hau med øvelser. Ta det kurset her. 10 uker, 2 ganger i uken. En SUPER motivert trener, det kan bare gå veldig veldig bra!

Strong: Har du lyst å bli litt sterkere. Dette vil også hjelpe de aller fleste masse på timene. Danne en base som er super sterk. Istedenfor å gå på WOD hver dag hele uken kan droppe 2 av dagene og få et styrkeopplegg som garanterer for at du blir sterkere. Her også en trener som er SUPER motivert og kommer til å lære dere MASSE =). Ekempelvis, har du en pappe eller mamme, venn osv som synes CrossFit er litt skummelt/de gjør sin greie. Da kan dette kurset være en fantastisk vei inn våre dører :).

Det som er kult med kursene er jo også at dette er åpent for andre en bare dere. Alle som vil har tilgang til å booke seg på kursene. Så å si at vi blir glad om dere liker/deler/forteller andre om kurset er vell forsiktig, vi blir veldig veldig veldig glade. CrossFit Verftet har igjen tatt en stor satsning med å ta i mot Mart og Sam. Det er det rette å gjøre for det gir oss en hau med muligheter, men nå først må vi bare få de i gang og om dere hadde hjulpet oss hadde vi vært veldig glad <3.

Per nå er det 5 bookinger på begge kursene, så vi er i gang :).

0 views

Comments


bottom of page