top of page
logo.jpg
Search

Party Time - 04.oktober.2022

Hei Bloogggeen,


Før vi går inn i dagens fest


I dag fikk jeg og Harald dratt ned gjennomsnittsalderen til alle de gamle "viktige" personene på Haugalandet:


Konjunkturbarometer & Varehandel - hvordan påvirkes bedriftene av strømpriser og inflasjon


Det startet ganske mørkt med innlednignen men endte godt med Nille sjefen Kjersti Hobøl, som var en optimist. I alle kriser finnes muligheter 😊.


Ikke så mye nytt, de sa det var høye strømpriser og Norges bank skal få ned inflasjonen 🤪.


Men for en nerd var det jo kjekt og ikke minst å høre på Kjersti som er en kul dame. Hvordan har hun snudd KID og Nille på rekordtid fra konkurs?


Min korteste oppsummering ville vært "Jeg sto i butikken og ville ikke kjøpe noe". Derfor trener trenerne deres på Verftet timene, om ikke vi vil trene på de hvorfor skulle dere? 😊


Vi startet en liten rant sist uke, så la oss forsette siden vi allerede var innom nerding.

Plato var en filisof BC, som etter et kjapt google søk var den første som skapte en instutisjon av høyere læring om det Europesiske kontintentet.


Det er interessant hvordan historien gjenstar seg og at de som var skikkelig smarte / reflekterte holder seg fortsatt relevante i vår tidsalder.


Vi bruker en bok som heter how to win friends & inlfuence people i opplæring av Verftet staff, boken er fra 1937 men er fortsatt en bestselger.


Mange tror at vi mennesker lærer noe, eller klarer noe så kan vi det for alltid. Det er ikke slik, menneskene klarte å lage Pyramider, men så glemte det ettersom generasjonen gikk.


Du kan lese en bok om kosthold, lære alt om kosthold men om du ikke setter i live vil det bare være en tanke.


____


Jeg har bare 168 timer i uken (slik alle andre har) og har ikke tid til å lese. Alle har tid til å lese akkurat som de har tid til å trene. Det handler om prioriteringer og husk at dine tanker kan bli valg, valg kan bli vaner og vaner kan bli hvem du er.


Er du smart eller dom? 😂


Jeg leser personlig 1 time til dagen, noe som kanskje er litt mye. Noen ganger mens jeg løper eller har proppene i øyret. Noen ganger på telefonen mens jeg venter på noe (Amazon Kindle).


Mitt hode fungerer enkelt. Vil du bli godt trent må du trene, vil du bli smart må du trene hjernen og lese. Så trenger ikke alle å bli enten smarte eller trente 😁.


Neste rant får bli om temaet "jeg har ikke tid".


Så eeeeendelig til dagens WORKOUT


- Sunn & Sprek koste seg med Thomas

- Liker du ikke å trene i regn, California har veldig mye fint vær 🤪. Så er du også selvfølgelige alltid velkommen til å gjøre ski eller noen andre alternativer.

- Det ble overdose på Dopamin på huset i dag etter de hadde sprunget ute i regne. Da var de stolte og fornøyde.

- Thomas har jobbet både tidlig og seint i dag, samtidig løpte han likegreit med en ny person rundt kvartalet i pøsregn for å vise veien. Dere er heldige!

- Helene & Andreas pønsker på et nytt "test produkt"

- Thaddeus & Andreas har skrevet programmering til neste uke


Her er dagens resultater :)
Takk for i dag (!) Andreas & Thomas214 views

Comments


bottom of page