top of page
logo.jpg
Search

Part 1: Sholder Press & Part 2: Shoulda, Woulda, Coulda - 08. September 2022

"Sweat is just pain leaving the body" - Lotte


I dag skulle vi bygge skuldre, and that we did! Bølgen fortsetter, og i dag var det strict press. Jeg overhørte følgende "Det er rart hvordan 1kg kan føre til bom stopp...!", men også "vi skal vell øke hver uke? da holder jeg litt igjen". Litt forskjellige taktikker, men det så hvertfall tungt ut for samtlige.Apropos taktikk: For noen kreves det nøye planlegging og regning.Så kom vi til del 2: "Shoulda, Woulda, Coulda". Dagens fokus punkt var PUSH! Her skulle du samle så mange reps du klarte på de tre stasjonene. Vi pleier vanligvis å jobbe i 45 sek når det er stasjonsarbeid, men her skulle dere jobbe opp mot 55 sek hvert minutt. Og om dere pushet dere gjennom! Applaus :) Det var under denne økten Lotte kom med sin dype quote;)"Koffer e du så skitten i ansiktet?"

"Jeg tenkte jeg skulle kjøre en Mike Tyson i dag!" Jeg liker looken!Ikke nok med at det var en tung økt i dag, men maken til gangsperr på dere om dagen! Deilig å kjenne at en lever litt? Det har vært tunge økter gjennom hele økten, mye reps og høy intensitet. I morgen skal dere ikke løfte vekter, og økten er fult gjennomførbar til tross for mye gangsperr. Håper vi ser dere i morgen også :)


Første dag av Food Challange er snart over, hvordan har det gått? Åsmund tyvstartet og begynte på onsdag (luring). Det ble utvekslet tips og diskusjon rundt mengde grønnsaker. Håper første dag har gått bra, og at dere er motivert for denne utfordringen :)


Hva er det Andreas ikke kan? I dag fikk han fikset musikkanlegget i sal 1, da slipper Margrethe å synge på timene fremover :D


Tau-mekaniker Thomas fikset opp i de værste hoppetauene og Andrea er i gang med Rosabloggen. For samarbeid kontakt andrea@crossfitverftet.no.Sunn & Sprek og Fat to Fit har også hatt timer i dag! Gøy med nye og kjente ansikter tilbake i boksen :)


COWI hadde sin første bedriftstime med Thomas i dag. COWI er Thomas sin tidligere arbeidsplass, og han skal trene dem opp til å delta på et løp. Eller så savner de han så mye at de vil se han ukentlig :)


Dagens tavle og Scoreboard:

Spis opp grønnsakene deres og få 8 timers søvn, så sees vi i morgen :)

Andrea & Andreas
178 views

Comments


bottom of page