top of page
logo.jpg
Search

Optimus prime og 3-3-3-3-3- Deadlift

God kveld bloggen :D


La oss begynne med et bilde av ekte progress. Anette hadde sin første WOD med kun Wonder-woman vekter i dag. Det feirer vi med bilde :D


I dag snudde vi litt ting på hodet, siden vi kjørte først en heftig 7minutter lang metcon med wallballs og markløft, før vi avsluttet med tung styrketrening med markløft. Dette gjorde jo at vi var veldig gode og varme før vi startet på styrkedelen og derfor kunne få inn litt flere tunge sett. Dagens AMREP var meget intens, og fokus var å forsøke å kontroll på pusten gjennom økten. Dette gjorde vi ved å bevisst ta en 10-15 sekunder pause mellom wallball og markløft, og puste godt i den overgangen. En taktikk som funket bra for de fleste og gjorde at vi greide å opprettholde høy intensitet :D Super innsats folkens!


Maren hadde siste ordinære WOD hos oss for en stund, siden hun skal flytte til Oslo. Og i dag stilte hun med brownie til 9-gjengen og nydelige blomster og et superfint kort til oss trenere. Tusen takk Maren, det varmer :D Håper du får det fint i Oslo og at du kommer ofte på besøk til oss!


Ellers var det masse PRer i dag, der alltid gøy! Alle disse løftene er PR-løft:


PR-bjellen fikk kjørt seg i dag:


Mange ble også med på After-party i dag, heftig core-trening med hollow hold, dynamisk planke og situps:


Andre bilder fra dagen:


Dagens resultater:


Husk BAF i morgen, smoothies, kaffi, trening og gøy!!

God kveld, hilsen Thomas :D

162 views

Comentários


bottom of page