top of page
logo.jpg
Search

Open 20.4 + Halloween + Dugnad + + + – 01/02.November.2019

Både Halloween feiring og Open på en gang. For de som var på timene så var 20 min veldig knapp tid som det alltid er. Håper de som er helt nye forsto at det ikke er sånn på trening hele veien. Bare 1 uke igjen nå så er det back to normal!

Super gøy open økt denne gang også. Super kult å se flere PR`S samtidig med veldig mye fin løfting! Slet du litt med å få til løftingen og har lyst til å bli flinkere fortere? Join vektløfterkurs med Emma (i morgen kl.10.00, bare møt opp det er noen plasser igjen)

Det er første gang vi har dresset litt up for Halloween, jeg glemte det helt ut selv så her har vi forbedringspotensiale og kommer sterkere tilbake neste år!

Dugnadsgjengen <3

Det ble litt pøser, proteindrikker og tysk finesse over dagens dugnad med gulvlegging og masse maling.

Tusen takk til alle som var på dugnad i dag, for en gjeng som vil bruke sin egen personlige tid på en lørdag med fantastisk vær for å gjøre Verftet freshere og finere. Dere har store hjerter og det betyr masse for Verftet at vi har medlemmer som har viser at de har stolthet i der de trener! Om dere bare var der litt eller hele veien så sier vi <33333333333 #builtondugnad

Oppsummert så er det bare å glede seg til trening på mandag for det ble gjort noen veldig STORE oppgraderinger som er så kjekt! # Norges kuleste box.

Så til slutt. Kanskje den beste talen jeg noen gang har sett. Om du ikke har tid til å se den. Se den. Den er sett av millioner av mennesker så kanskje du har sett den, se den igjen. (ekstra bra om du ser på professoren i bakgrunnen)


Tim Minchin – Live To Learn These 9 life lessons from comedian Tim Minchin will make you laugh — and learnSource: The University of Western Australia Slået op af Goalcast i Mandag den 30. oktober 2017

Siden vi så på taler om livet, er denne også ganske ok + #lovewhatyoudo


2 views

Comments


bottom of page