top of page
logo.jpg
Search

No shoes, No shirt, No problem - 18.oktober.2022


Helge ser hiiimla Fit ut (!!!). Ja det kommer fra trening hver dag mandag til fredag på normalsett 15.00 timen. Slow and steady wins the race, always 🥷


Helge praktiserte og no shirt, no shoes, no problem 🤩.


Økten i dag var gøy, jeg fikk vist litt party triks for mangel på luft 😅Såååå, hva skal tirsdagsranten gå ut på?


La oss rante litt over trening VS konkurrere.


Se for deg Usain Bolt eller Ingebritsen ta på seg piggskoene å gå for verdensrekord hver eneste dag. Det høres jo helt teit ut, hvorfor gjør så mange dette i CrossFit dette?


Kan det være amrap / for time tas helt bokstavelig?


Om vi tar et fugleperspektiv på hvorfor vi trener så er det vell for å bli bedre?


Om målet er å bli bedre handler det ofte om å trene, å trene betyr ofte å ta det roligere, løfte tyngre, ta mer pauser for å kunne lære nye ting. Det å lære noe nytt gjør at du i morgen, eller lenger frem kan gjøre noe du ikke kan i dag.


Constantly Varied, Functional Movement, Performed At Relative High Intensity

Jeg synes Relative er veldig interessant i definisjonen til hva CrossFit er. For meg betyr relativ at hver eneste dag er vi ikke klare for å tømme tanken, samtidig som høy intensitet for deg avhenger av dagsform samtidig deg vs andre.


Moralen av ranten er. Slow and Steady wins the race (alltid), hardt arbeid slik Helge viser er veien til resultater (tror jeg). Lykkepillen mange leter etter kan de bare kose seg med. Jeg liker å jobbe hardt for ting, da smaker det bedre når mann får det til og det er en av mange ting som treffer hjem hos meg med CrossFit.Ellers så har vi startet med å vaske utstyret på Verftet, det gjør meg glad 😂


Livet handler om mye, jeg mener utvikling er en viktig del av Homo Sapiens behov så da smeller vi på en litt gøyal Pod med Stordalen i forsetet, er statsbudsjettet dårlig? (så har vi noe å diskutere i sofakroken 😂):


https://open.spotify.com/episode/4E5qU44ih2XezCatjQbS9u?si=f793be873d864c8b


Scoreboard!!Ha en nydelig kveld. - Andreas & Margrethe 🏆

216 views

Comments


bottom of page