top of page
logo.jpg
Search

New Year, New Skills

“The goal is to get fit, make it the best hour of your day, stay safe, turn up the music, high five some people, and blow off some steam. So remember that. Relax. Have fun. Work out.” — Pat Sherwood

Godt gledelig nyttår nye og og gamle ?

Åpnet bloggen, og året, med en sitering. Pat Sherwood er kanskje mest kjent som den skallende (balding) kommentatoren på Crossfit Games, men han var i marinen også og er i dag hovedtrener for giganten Crossfit Linchpin. Sitatet er passende i det vi entrer det nye, vakre året. For mange har nyttårsforsett, det er bra. Men ikke stress. Resultater kommer over tid. Med øving, utholdenhet, og motivasjon. Så ikke stress, du har 353 dager å nå målene dine på. For nå, slapp bare av, pust og tenk: Hvorfor gjør jeg dette?

Er det for helsen, eller energien, eller barna. Drar vi oss opp av sofaen fordi vi elsker å trene, eller fordi vi er glade i det sosiale, det varme. Er det kaffikoppens belønning som lokker oss, eller er det noe viktigere dypt inni oss som drar oss gjennom kulde og tornado for å gå på trening?

Et soleklart hvorfor er bedre enn alle treningsprogrammer og PT’er og godteposer i hele, herlige verden. Hvorfor holder deg i gang. På verftet er det også gøy i tillegg. Det er en oppskrift på suksess.

Så. Til økten.

AMRAP 12 1 Squat Snatch 3 Clean & Jerk 30 DU’s

Juleferiebandasjen ble revet rett bort. Mye teknikk i dag. Mye latter. Mye gøy. Mange deilige ansikt som lyste opp vintermørket, glade for igjen å atter være i gang.

Espen slet med double unders, men jeg syns han ble mye bedre bare på den lille timen med ham. Benedicte måtte ha mer tid til å varme opp sin Snatch. Morten lå flat som jorden etter økten. Annette var sliten og tok av seg skoene. Alle var klare for deilig hvile.

Ønsker dere alle et varmt og umuligt vakkert år!

Mvh, Team Verftet ?

2 views

Comments


bottom of page