top of page
logo.jpg
Search

Ned (hero-workout) - 18.juni.2021

Hei folkens, da var helgen endelig her!

Hva er vell ikke bedre en å ha en hero-økt på en fredag?


Hero-økter er som regel utfordrende, både fysisk og psykisk og »Ned» er intet unntak.

Dagens økt er en 7 rounds for time bestående av backsquat og løping. 1 runde består av 11 bodyweight backsquats og 800 meter løping. Å løfte sin egen kroppsvekt er tungt, men det er det som er meningen, dagens repetisjoner skal være litt tunge og seige. Løfter vi ikke vår egen kroppsvekt i dag så blir alternativet å løfte 3/4 av kroppsvekten på Batman eller ha valgfri vekt på Hulk.

Vi ønsker at løpingen i dag skal være recovery. Målet er å begynne rett på backsquat igjen når man kommer inn døren. En fin måte å vite om man holder riktig tempo er å lytte til pusten. I dag skal vi kunne bruke 3 sekunder på å puste både ut og inn. Begynner du å puste raskere enn det under løpingen så betyr det at du holder et for høyt tempo.

TimeCapen på dagens økt er 35 minutter, det er syv runder vi skal gjennom så det vil si at du har maks 5 minutter på å gjennomføre hver runde.

7 runder er mange og det er mye løping. Økten vil være mentalt tung, så her er det viktig å ta runde for runde og ikke tenke så mye på hvor mange runder du har igjen.

Det var altså dagens økt og jeg ønsker dere alle en riktig god helg <3

Podcast er også ute i dag!! KOS DERE :))))
193 views

Comments


bottom of page