top of page
logo.jpg
Search

Less is More

«The only way to know intensity is to experience it»

Intensitet i treningen er variablen som raskest produserer resultater. Det er dessverre også den tyngste variablen. Det er den variablen mange tradisjonelle programmer prøver å unngå, men knappen som CrossFit forsøker å trykke på. Intensiteten er den røde knappen våket over av en stygghåret gammel baby. Det er det blodsprengte fjestet. Det er pulsen som nekter å falle og bakken som nekter å slutte å stryke oss kjærlig mot ryggen.

Intensity kjapt forklart er mer arbeid gjort raskere! Det må føles på kroppen. Det er blytungt.

No intensity, No results heter Andrea Maria Cecils artikkel på crossfit journal. Legger den ved for de spesielt interesserte. Heldigvis er alle på verftet spesielt interesserte – hvis ikke hadde de kanskje ikke trykket på masse knapper hver eneste dag ?

Dagens økt oppsummeres med et mektig ord er: Intensitet. Sju runder skulle gjøres med ti burpees to target og tyve sit-ups. Vanskelighetsgraden var skrudd helt ned. Alt en behøvde var å huske antall reps, runder, og øvelser og kjøre på. Embrace the suck. Dere var flinke. Vakre. Røde i fjeset og fylt med masse mestring. Godt jobba. Trenerne snakket mye om pacing. Hvordan vi skulle holde tempo oppe gjennom økten. Vegard glemte dette og ba dere bare kjøre på. Vegard beklager. Heldigvis overlevde alle ?

Så til litt snacks. 

Sjekk ut podcasten lagt ved. Elon Musk snakker med Joe Rogan. Elon er kul. Elon er chill. Elon har investert, laget flammekaster, og ønsker å gjøre verden bare en anelse snillere. Vegard ønsker også å gjøre det. Å lage en flammekaster. Se link for god underholdning og beinhard livsglede fra en kul kar.

Var det ikke kjekt med dobbel unders i går? Tvil utvilsomt ikke mere! Kjøp RPM via MSN. Neida. Kjøp RPM på fynd.no. Det er et deilig tau som gjør det hakket enklere å gjøre mange mange monstrøse og monotone double unders! Et go-to rope for alle som driver med CrossFit. Link under.

Med ønsker om en fortsatt fylleangstfri adventstid. Husk også å melde dere på JuleWOD. Den er populær og perverst kjekk. Den blir alltid full! Meld dere derfor på tidlig ?

0 views

Comments


bottom of page