top of page
logo.jpg
Search

Korona #33 – 14.April.2020

Dag 33!? – What is going on. Tiden flyr, hvertfall for oss på boxen som styrer på hver eneste dag.

Tenkte på en ting i går. En positiv sak med denne krisen er at dere lærer dere å trene alene, uten Verftet. Jeg tror de aller fleste av oss nå ser at det å trene med andre, heie på hverandre og motivere hverandre er en litt kulere, mer motiverende og bedre måte å trene på enn å være for seg selv. Men det vi kan ta lærdom av her er å se hvordan mann får trent i en travel hverdag om dere ikke får være på Verftet en dag. Som dere ser så er det ikke så mye som skal til for å få trent.

Som dere vet så er en av de tingene Verftet står for hardt arbeid og slow and steady wins the race. Vi står ikke for en lykkepille til resultater. Vi tror på det å stå på hardt for sine resultater føles både bedre enn å «jukse» eller trikse seg til resultater. Med den holdningen nytes også «reisen». Istedenfor å tenke at jeg skal trene meg 1 mnd til sommerkroppen finner vi en rutine der vi trives med trening og helse i vår hverdag. Samtidig gjør holdningen med å jobbe hardt for sine resultater overførbare til våre liv, ta de små vanskelige, men riktige valgene som gjør at vi kommer nærmere våre mål utenfor trening også.

Dere blir nå tvingt til å trene aleine. Jeg håper dere vil lære dere det og kunne bruke de redskapene dere nå lærer. Dere trenger ikke mye utstyr, dere trenger ikke å trene i 60 minutt. Alt dette kan dere overføre til når hverdagen ikke tillater en tur på Verftet.

Ukens Kuleste medlem – Corona Committed Champ #2

Ikke sjokkerende en «gammel» årets CrossFit´er stikker av med en seier her. Denne uken syntes jeg var vanskelig å kåre, for det var så mange som er så flinke! Så fortsett med det, veldig veldig veldig kjekt å se =))

Ukens vinner er en super kul dame som gjør våre daglige økter, samtidig utrolig engasjert i vår Facebook gruppe der hun legger til grunn for å motivere alle oss andre :). Samtidig gjennomfører hun Abs of Steel med Samantha! Ukens vinner er superkul person både når Verftet er stengrt men også når Verftet er åpent. Gratulerer som ukens kuleste medlem: Elisabeth! – Du får en T-skjorte når vi åpner igjen

Når kan vi trene igjen?

Dere er kanskje nysgjerrige om hva som skjer. Regjeringen har ikke kommet med noen ny nyttig informasjon. Det kommer en informasjonsmail ila morgendagen. Dette vil også komme på bloggen i morgen.

Zoom Workouts denne uken – dra med deg en Verftet venn så blir det ekstra gøy på øktene!

Onsdag: 16.00 med Ben

Fredag: 15.00 med Andreas

Lørdag: 10.00 med Mart & Samantha (bring a friend)

Bildedryss av påskeflinke medlemmer <3.

1 view

Comments


bottom of page