logo.jpg
Search

Korona #18 – 30.Mars.2020

Ny uke nye muligheter :).

Vi gunner på som vanlig med den fantastiske dagen MANDAG. Eneste vi mangler er jo dere. Og dere savner vi veldig!

Vi har fått flere request på treningsprogram, men har fortsatt kapasitet til litt flere. De starter allerede i dag! Jeg har selv satt meg inn i den nye appen Truecoach og dere som har valgt disse programmene kommer til å få MASSE ut av det! – Gleder meg til å se progresjonen til alle som er med.

Programmene du kan velge, Wings to fly – Pullup – ben@crossfitverftet.no Chest like Arnold – Push-ups – mart@crossfitverftet.no Abs of steel – Core – samantha@crossfitverftet.no Sprettrumpe – Glute – andreas@crossfitverftet.no

Send oss gjerne en mail om du har noen spørsmål om programmene så kan du få vite om de er noe for akkurat deg. Det er 1 program per person. Da bare betalende medlemmer.

Vi har også hatt det gøy i dag med INBODY maskinen vår. Alle har tatt en test av hverandre, målt seg opp mot hverandre, fyrt litt i hverandre, ledd mye og generelt god stemning. Vi skal ta i bruk denne maskinen nå i Korona tiden dere betalende medlemmer vil forhåpentligvis få glede ut av den. Vi må lese oss opp litt på Korona regler så mer informasjon kommer.

News for the day, konkurranse tid :)))))

**COMMITMENT CLUB WEEK CHAMPION **

Alle i teamet synes det er så UTROLIG kult at så mange deler av treningshverdagen sin på medlemsiden og vi vil derfor utdele en gratis Verftet T-skjorte hver uke fremover. Ikke bare vinner personen med T-skjorte, men heder og stor ære! Teamet vil vær uke diskutere hvem som fortjener utnevnelsen mest. Målenheten for seier er: – Oppmøte på økter (dere må notere score i kommentarfelt og da gjerne slenge med en selfie). 7 dager med kommentarer = 7 poeng. – Positiv energi til andre som gir andre motivasjon. Da i form av kommentarer/engasjement i medlemsgruppen.

Samantha going OCD on the KB´s ! LOOKS smashing 😀

Ben Working – Mart taking all the cred 😀

2 views

Recent Posts

See All