top of page
logo.jpg
Search

Korona #12 – 25.03.2020

Stor takk til dere også!  jeg synes dere gjør mye for å hjelpe oss å opprettholde treningen!! Zoom økten på søndag var helt super , daglige økter er også helt topp og i tillegg får vi låne utstyr!! Verftet er og blir en suveren plass !!

Vi får masse slike meldinger om dagen. Det varmer hjertet og det settes høy pris på både av meg og trenerne som står på her hver eneste dag. Mart og Samantha er i gang og Ben springer rundt og styrer på. Vi bruker tiden til det vi kan og gjør det beste vi kan ut i fra situasjonen. Lokalet kommer til å være helt fantastisk kult!! Det er bare å glede seg :)). Vi har også noen overraskelser på lur som dere kommer til å få glede av. Vi jobber på og gleder oss til å få dere tilbake i våre lokaler <3.








Tomt for medium vekter, masse tunge og lett igjen 🙂

“CrossFit Verftet er og blir en fantastisk plass” – Det er jeg enig i og grunnen til det er dere. Heier hverandre frem på dags øktene og ikke minst gjør slikt som Carl Gerrit under. Helt konge å være en del av! 😀

Hva vi tilbyr nå videre

Vi har diskutert litt hva vi skal gjøre videre og hva vi kan gjøre for dere i denne perioden der mange er hjemme og fortsatt ønsker å ta vare på kropp, sjel helse og vellvære. Zoom workout vil være kostnadsfritt for alle betalende medlemmer.

Zoom Workouts:

Torsdag: 19.00 Lørdag: kl.10.00 – Denne økten fungerer som BAF du kan ta med deg akkurat de du vil til en virtuell BAF. Der har dere en mulighet til å henge med kjente uten å være sammen og da respektere regjeringen sine rettningslinjer.

Mer informasjon angående zoom workouts neste uke kommer i morgen.

Personlige treningsprogram:

Vi lager nå personlige treningsprogram som vil være tilgjengelige fra og med førstkommende fredag. Dette er program for dere som har lyst i denne perioden og ha et ekstra fokuspunkt som dere kan pushe litt ekstra på og bli bedre på. Her kan dere velge 1 av alternativene og dere kan selvfølgelig gjøre dagens workout selv for det. Eksempler på program: push-ups, pullups, løping osv. Mer info kommer i morgen.

Leasing av utstyr

Om dere ikke har fått det med dere enda så leier vi ut utstyret vårt gratis til alle medlemmer. Som dere ser så er de medium vektene vekke, men det er fortsatt masse lette og tunge igjen. Det er også masse strikker, yogamats osv igjen.

Vi ser på muligheten med å leie ut mer avansert utstyr også og kommer tilbake til dere når vi har bestemt oss hvordan vi gjør det.







– Andreas kjenner han savner å gi klemmer og gleder seg til det blir lov med klemmer og high fives igjen :))

Husk å se den nye dokumentaren som kom på Itunes i går !! – Fare for treningsmotivasjon 🙂 – Vi har fortsatt booka Scandic for movie night, we never give up 😉 :D.

NY DOKUMENTAR UTE PÅ ITUNES


2 views

Comentarios


bottom of page