top of page
logo.jpg
Search

Korona #10 “RENTAL EQ” – 22.Mars.2020

Bent Høie sa igår at vi må klargjøre oss for en dugnad som drar litt ut. Mer info kommer i starten av neste uke. – Vi følger spent med =).

For oss betyr nok det at dette vil fortsette litt til. Vi krysser fingre tær og alt for at vi snart kan starte driften vår igjen men sannsynligheten for at vi får åpne igjen på Torsdag er lav, tror jeg. Men jeg håper jeg tar feil.

Vi har jo så mange fantastiske medlemmer som står i dette sammen med oss og vil fortsette sitt medlemskap, det er helt fantastisk. Vi vet ikke helt hvordan vi kan gjøre det godt igjen, men vi starter her.

Alle medlemmer som har fortsatt han en aktiv kontrakt får låne utstyr fra CrossFit Verftet i denne perioden!! 🙂

Regler: – Det er ikke nok utstyr til alle, vi låner i første omgang bare ut kettlebells, DB`S, wallballs, D balls, abmats, pullup bands og sandbags. – Alt utstyr må såklart tas vare på med respekt og ikke ødelegges. – Vi har vasket av alt utstyr, men dere må også vaske utstyret grundig FØR dere forlater lokalene og da såklart grundig før dere levere det tilbake. Vi må være 100% sikker på at vi ikke frakter covid 19 over hele Haugesund ;). – Dere må ha kapasitet til å levere det tilbake på dagen om vi plutselig skal åpne igjen. – Vi har jo såklart ikke nok utstyr til alle så dere må velge en av tingene slik at de fleste kan få litt. – POST oss på instagram/facebook om du legger ut bilder / story med treninger med utstyret, da blir vi alltid glade. – Det hjelper ikke å sende oss en hau med meldinger om hva dere vil holde av osv. Det er “førstemann” til mølla. Vi er i lokalene nå på mandag fra kl.09.30, før det må vi klargjøre alt som skal ut så ikke kom før. Vi er da i lokalene frem til 16.00. Det samme gjelder Tirsdag og Onsdag.

Håper dere er glade for dette, det kan gjøre hjemme øktene enda kjekkere =).

Husk Zoom Workout NÅ I DAG KL.12.00 ! 😀

Trykk på linken over litt før 12.00 så leder Mart og Samantha deg igjennom dagens workout, samtidig kan du se alle andre som gjør den fra sin Stue. Håper det blir suksess =).

Vi fikk også et nytt betalende medlem i går. Nok det eneste treningssenteret i hele Verden som fikk det. Det varmer hjertet i slike tider <3. Jarl Vidar BTW har godt ned 20kg, det blir mann også glad for =). – Og takk til alle som sender støttende meldinger, det er utrolig hyggelig!

Bildedrysssss
Gikk du glipp av 09.15 BAF i går? – Noen fikk den med seg 😀
2 views

Kommentare


bottom of page